Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Friday, 24 February 2012

Patah Seribu


Kay korang tengok tak cerita neyh?? :D yes mesti tengokkan??.tipulah kalau tak tengok kecuali rumah tade Astro hihi ala zaman sekarang semua rumah ada lebih dari satu Astro kan?? haa jangan nak menipu kalau tade Astro haha. Kay Pyka ngaku Pyka nangis,sedih gilaaaaa cerita neyh,cerita ney ada sikir sikit macam hidup Pyka so Pyka faham keadaan Bella (Shila) bila ayah die tak bagi berkawan dengan Azu (Sharnaz) pastu dengan keadaan dorang yang berbeze,tu yang masa Azu mati,Pyka nangis gilagila haha Pyka dapat rasa apa Bella rasa,sedih tu tah lah,hanya tuhan sajalah yang tahu bila orang yang kita sayang pergi haha . Afiq nangis pun Pyka dah alahaaaii tak sanggup nak tengok ney kan pulak si Bella terima yang Azu sakit and meninggal,its so hard  right so hargailah orang yang tersayang hihi . Yang tak best tengah tengah Pyka layan tangkap leleh cerita tu,ayah Pyka masuk line baling bantal kat Pyka -,- kay sakit hati . Kay korang?? macam mana??. :)

P/S : korang mesti cakap kan 'ala cerita je pun,minah ney nak lebih lebih nangis asal??' kaaaaaaaaaann?? kay takpe :) Pyka jenis suka enjoy,yelah kesian pengarah tu buat cerita tapi kita tak enjoy kan?? haha