Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Tuesday, 12 February 2013

Pangkor Ireland


Cuti raya cina korang pegy mana? au pergi Pangkor je tu pun aku tak turun pantai malah ke laut pun hahaha aku tak suka sebab nanti kulit hitam. Cukuplah aku dah hitam macam nii hahaha. Aku keluar masa nk makan dan mandi kolam je kahkahkah Pergi sana aku duduk dalam hotel , korek hidung dan tidur . Internet takpayah cakap ah, takda langsung. Adapun wifi yang sangat lembab !! 

Aku pun baru balik ni dari Pangkor tu terus update blog. Tak da apa pun nk cerita. Holiday yang bosan hahaha pantai je, ada apa? masin je dapat puih tapi alhamdulillah dengan kurniaan Allah beri pada bumi kita nii :) 

Kay ah aku dah penat ,esok pulak nak keluar dengan Apit pergi Mid, mau beli buku. Al maklumlah voucher buku RM250 dah dapat dari goverment tu yg decide nk memborong MPH dgn Popular esok kihkihkih Byee . Good night and Good morning. Assalamualaikum.

Saturday, 9 February 2013

Chinese New Year

Nothing going change . Ni pun aku baru je lepas habis Speaking test, CSC test and MidTerm MassMedia pheeww alhamdulillah setakat ni aku tak boleh jawab kesemuanya -.- sangat lah teruk hmm mungkin sem ni aku punahkan hati dan harapan mak ayah aku :/ target 3.5 ke atas tapi? krriikk kriiikk hahaha 


Aku pun busy dengan event . Mascomm student kan? hahaha jadual kelas tak lah pack mana pun tapi event yang banyak . Ni cuti cina actually aku boleh balik sana on Sunday night but I have to go back on Friday night T.T ceddiihh btw thanks to goverment cause give me voucher buku bernilai RM250 :D whee so I can berjimba kat MPH and Popularr kahkahkah 

Banyak sebenarnya aku nk ceritakan tapi rasa tk perlu aku cerita kat sini , Biar jadi memory . Ada benda kita private kan ceita kita kan? okay lah it's 2.47am already . Good moring and good night . Byee :)