Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Sunday, 29 January 2012

Computer Test :)


Moooorrrnniinngg :D now 7.15am,29Jan waahh cepat benor Pyka bangun kann hihi yelah mau hang out harini hihi semetara tu ipdate blog tersayang jugak :) hihi . Computer Test yess Pyka amik semalam,nak lepaskan syarat nak amik lesen L motor and dengan bangga nya mengisytiharkan saya Azrif's Daughter LULUS dalam computer test wheeeee :D .Mesti korang tertanyatanya berapakah dapat??.yelah semua manusia ingin tahu kann haa yang tu biarlah rahsiaaa hihi janji Pyka Lulus :) Alhamdulillah. Bukan tak nak bagitahu tapi kang kata riak pulaaa lagipun Pyka tak sepandai korang semuaa plus Pyka tak study lagilah teruk markah Lulus tu kan haha. Kay tu je nak bagitahuu hihi booooii mau ke Facebook bentar haha

P/S: Yusry tak puas hati dengan markah test computer Pyka haha sebab Pyka dah kalahkan die muahaha

Thursday, 26 January 2012

Anda pula?? :)

Heeyyy there :) yes lama Pyka tak update blog,biasa lah kalau laya cina neyh,pergi balik kampung lah macam laya cina ni raya Aidilfitri dah hihi yang bersekolah tu seronok lettew dapat cuti one week haha Okay Pyka raya cina ney pergi Johor je,Anda Pula?? :) mesti hohoholidaaay kann?? hihi Pyka balik kampung opah sedara je yelah dah opah tade :/ tumpang kasih sayang opah sedara je lah hihi

Okay tu je lah gambar yang ada hihi Pyka mana ada camera mahal mahal nak tangkap gambar manyak manyak neyh hihi . Danga Bay semua pergi pastu Pyka tak follow family jenjalan sebab mau tengok wayang dengan kak Nisa :)

yaa dengan kak Nisa :) Okay Pyka pun tak tahu kenapa muka Pyka cenggitu -.- kabur semacam padahal muka Kak Nisa okay je,mungkin adek Pyka tangan die tak amazing semacam bila ambil gambar haha :D . Kay tu je lah heee :)

Thursday, 19 January 2012

booooooooooosaaan ah!.


Hmm what on my mind now??.boooooooooooosaaaan ah! .Tak tahu nak buat apa errgghh!!.everyday on Facebook,Like status orang selagi boleh Like,walltowall,approve orang,blogwalking,on Facebook,Like status orang selagi boleh Like,walltowall,approve orang,blogwalking and benda yang sama je lah buat tiaptiap hari haiihhh . Kerja?? err bukan tak cari tapi takda :/ lepas interview dorang tak panggil haiyaa. Cepatlah Sabtu ney,ada aktiviti sikit hihi mau terbang ke Jooohoorr yeeeaayy!!. :D 

Tuesday, 17 January 2012

Gigi oh gigi XD


HAHA firstly Pyka nak korang tengok video tu :D muahahahaha Okay bye tu je korang pandaipandailah fikir apa yang korang tengok tu haha Gigi Oh Gigi XD .

P/S: Creadit to Yusry :)

rindu kau sangat SMKPA :')

Hikhokk haha SMK Puncak Alam hereeee I come,Okay rindu kau sangat SMKPA :') berbagai kenangan manis pahit kat sini haha pagi tadi datang sekolah cat semua dah berubah,makin lawa . Jumpa cikgu History Cikgu Kamariah,Cikgu Math cikgu Anuar. Burak kejap . Pergi sekolah pagi tadi sebab nak jumpa cikgu Hasfaniza je pun,nak tanya pasal Borang UPU tu haha tak faham nak isi kuang kuang kuang x.x . Masa tunggu depan bilik kaunseling tu tetibe ada gurl lambai kat Pyka siap cakap Hye okay Pyka respons balik,Pyka tak kenal dan mungkin die kenal Pyka cuma Pyka tak berapa nak cam je tapi Yusri kata mungkin die silap orang haihh jahat betul -.- .Okay gambar dalam tu Pyka kabur and shawl serabut kan??,semua sebab Yusri da lambat pergi kerja haha berlari kitaorang haha salah Pyka jugak sebab bangun lewat tu yang Yusri lambat pergi kerja harini hihi sooorryyy kawan!.hikhik :)

 Haha tu diaaa si pekerja Gym Alam Jaya haha .Okay lepas pergi sekolah singgah lepak jap kat tempat kerja Yusry sementara nak tunggu Secret Recipe bukak,nak amik cake tapi sampai 11am tak bukakbukak lagi -.- isshh lagipun cake tu besar so mintak tolong Yusry amikkan je lah cake tu bila die nak balik kerja nanti haha takpe nolong kawan kann Yusri muahahha


Monday, 16 January 2012

awesome :D


Seeeeeeee it!.camera DSLR wooaaaa awesome :D right?? Pyka naaaaakk err siapa boleh belikan :) hihi nak sejibi sejabak macam ney haha Okay tu je, Pyka teruja sangat sampai tak tahu nak cakap apa pasal camera ney,cantik sangat haha tapi takpe,nanti kau camera DSLR aku,aku beger kasi lagi lawaaa bagi kau pulak jeles dengan camera DSLR aku :P muahahahha

P/S: naaaaaaakk jugak yang macam ney :/

Saturday, 14 January 2012

Lempeng Jagung aku hangus


Apahal hangus ney Pyka?? kau tak reti masak ke apa Pyka??Ya Allah..hihihihihi memang saya tak reti masak pungs >< Okay cerita die macam ney tau,pagi semalam Pyka masak pastu ada pakcik datang rumah nak betulkan air sebab air kat rumah kitaorang sikit,emak pulak sibuk dalam bilik so Pyka kat dapur terpaksalah layan kerenah pakcik tu yang asyek tanya air okay tak air okay tak,masa layan kerenah pakcik tu kat depan Pyka lupa pasal Lempeng Jagung kat dapur ney,tetibe bau hangus mak aaiihh berlari ke dapur. Haa amik kau Lempeng Jagung aku hangus -.- tu diaa tak da selera nak makan :/ . Sampai amik gambar pun tak betul,focus tang lain haih
TAPI


tak puas hati sebab Lempeng Jagung tadi hangus,Pyka buat balik . Haa jadi pun :) baru boleh makan haha tapi kan Lempeng yang hangus tadi pun habis taauuu . Adek makan haha die kata buang je yang hitam ney sedaplah haha waaahh dek,terharuuuuuu :') kau jaga hati lagi kakak kau ney kann haha . Okay yang ney barulah ada selera kan nak makan :D haha jemput makan jemput :P haha

P/S: bila buat sesuatu jangan buat bende lain,focus!.


Saturday, 7 January 2012

Siapa boleh belanja tengok cerita The Amazing Spider-Man ?? :)



Haa nampak tak gambar atas tu??.maskot Spiderman :) wuuuu tampak bergaya right?? yeeaahhh memang pun,cerita ney akan keluar kat pawagam :) cerita The Amazing Spiderman..korang tahu tak?? ala mesti tahu punya kann??.hihi Pyka nak tenggooookkk >.<

hikhokk :3 isshh jeloooooouuuuusssss >.< lap lap badan pulaaakkk ee untung pompuan tu dapat berlakon dengan Andrew Garfield :') seksi gilaaaa badan Andrew . Okay Pyka dah melting ney haih banyakkan mengucap Pyka ooiiii..

hihi atas atas tadi muka tak penuh die . Haa sekarang muka penuh die wwuuuuuuu O.O handsssooooommmeeeee bhaaaiiiii Andrew Garfield haih hidung die mancung tu yang tak boleh tahan tu haha . Okay Pyka suka boy hidung patok haha

P/S: Siapa boleh belanja Pyka tengok cerita The Amazing Spider-Man?? :)

Friday, 6 January 2012

Nenek Cool :D


Hihi tengok video tu Haha Okay Pyka tergelak habiss tengok nenek die menari,sporting habiss . Untung boy ney ada nenek cool macam ney. Okay Pyka takda nenek tu jeloouss haha . Enjoy this video kayy?? :)
P/S: Video ney Aqil yang pst kat Facebook then Pyka letak kat blog hehe . Oh ya! Cucu dia handsomeee ehehehehe