Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Monday, 16 January 2012

awesome :D


Seeeeeeee it!.camera DSLR wooaaaa awesome :D right?? Pyka naaaaakk err siapa boleh belikan :) hihi nak sejibi sejabak macam ney haha Okay tu je, Pyka teruja sangat sampai tak tahu nak cakap apa pasal camera ney,cantik sangat haha tapi takpe,nanti kau camera DSLR aku,aku beger kasi lagi lawaaa bagi kau pulak jeles dengan camera DSLR aku :P muahahahha

P/S: naaaaaaakk jugak yang macam ney :/

4 doakan pyka:

nur shahira nabilla ahmad nizam said...

itew nk jgk :) lawa ouh !

afiez said...

weird but nice..like it too :D

pykastories said...

Shahira --> hihi kaann?? >.< jealooousss ouh

Afiez --> hihi memey ah,weird tu yang unik :)

Illy Int said...

setylle lah :) like2 ! hewhew