Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Saturday, 14 January 2012

Lempeng Jagung aku hangus


Apahal hangus ney Pyka?? kau tak reti masak ke apa Pyka??Ya Allah..hihihihihi memang saya tak reti masak pungs >< Okay cerita die macam ney tau,pagi semalam Pyka masak pastu ada pakcik datang rumah nak betulkan air sebab air kat rumah kitaorang sikit,emak pulak sibuk dalam bilik so Pyka kat dapur terpaksalah layan kerenah pakcik tu yang asyek tanya air okay tak air okay tak,masa layan kerenah pakcik tu kat depan Pyka lupa pasal Lempeng Jagung kat dapur ney,tetibe bau hangus mak aaiihh berlari ke dapur. Haa amik kau Lempeng Jagung aku hangus -.- tu diaa tak da selera nak makan :/ . Sampai amik gambar pun tak betul,focus tang lain haih
TAPI


tak puas hati sebab Lempeng Jagung tadi hangus,Pyka buat balik . Haa jadi pun :) baru boleh makan haha tapi kan Lempeng yang hangus tadi pun habis taauuu . Adek makan haha die kata buang je yang hitam ney sedaplah haha waaahh dek,terharuuuuuu :') kau jaga hati lagi kakak kau ney kann haha . Okay yang ney barulah ada selera kan nak makan :D haha jemput makan jemput :P haha

P/S: bila buat sesuatu jangan buat bende lain,focus!.


3 doakan pyka:

dian:) said...

K nampak sedap sangatnlempeng tuu hihi

syafiqakarim said...

dey,tau masak ke tak?haha
comel okehhh.hahah

jelly tgk samsung bwh -.-

2EV1 said...

atodia -.-