Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Friday, 14 December 2012

Salah aku.

Tumblr_mezsnsbo471r16yigo1_500_large

razs iskandar

Wednesday, 28 November 2012

Busy sebab doktor haha



Busy town yes same goes me :) . Dua tiga hari busy. Buat apa? settle pasal xray . Sebab kan sehelai kertas xray sampai dua aku busy . Bukan apa doktor kat klinik Rohani tuu . Kecoh sangat . Gambar x-ray aku dah okay, normal sudah lah tapi die kata aku still tak sihat sebab breathing aku masih sangkut2 . Memang macam tu sbb apatah tapi doktor pakar perubatan kat Hospital Sungai Buloh tu kata benda tu normal plus aku ada athma TAPI doktor kat klinik tuu masih membebel . Tu yang aku kena ulang alik Hospital ke klinik sebab nk amik surat doktor, nak jumpa doktor ,nak amik pengesahan aduuhh dua tiga kali kerja . Semua sebab doktor klinik Rohani tu yg merumitkan keadaan -..- hmm hmm tah lah .

Doktor Hospital kata kat aku klinik tu tak betul , sini pakar ,die doktor jenis apa cakap kamu tak sihat ni?? saya rawat kamu ,bukan dia . Saya tahu lah . Suruh dia call saya kalau tak puas hati  . Aku gelak je masa doktor pakar tu cakap macam tuu haha . Dah ah ,aku penat ngutuk klinik Rohani dengan doktor pakar tu tadi :p wakakaka , satgi nak layan bola . Malaysia vs Laos . Good night Byee .
Assalamualaikum 

Monday, 26 November 2012

Jauh


Jauh di mata dekar di hati. Razs Iskandar, i love you until my last breath

Friday, 23 November 2012

Cry .



Ombak Rindu agaaaiiinn hehe even though aku dah tengok berjuta kali . Aku akan menangis bila melihat kesengsaraan dan kesedihan yang dilalui oleh Izah :) lagi pulak hero die Aaron kaaaann haa memang aku takkan pernah jemu hehe kalau Aaron panggil aku dari luar rumah ,aku terjun ikut tingkap terus :p tak sempat dah nak lari lari ikut pintuu hahaha. 

Tuesday, 2 October 2012

FINAL EXAM and MY PROMISH :)

Final exam sekarang ,little bit scares :/ errr haih tapi kalau belajar semua tak ada apa hal kan? lain lah kalau tak study,tak selak buku haa memang ternganga sorang sorang macam katak dalam dewan kan? so tepuk dada tanya hati ,kita nak majukan diri perlu ada usaha . Kesenangan bukan datang bergolek . Semua kena ada usaha . Okay after final ends I will promish I will blogwalking who leave foot steps at my shoutbox :) . For those yang amik PMR ,good luck kay? yang amik SPM belajar je ,masih ada banyaaakk masa ni . Belum terlambat 


Okay takda apa nak bebel ,byyeee Assalamualaikum .

Sunday, 12 August 2012

Tadaaaaa :D



Okay we are four :) . Comel tak kitaorang? haha lagilagi yang pakai tudung biru tu en? haha lagilah omey omey kuasa 15 xD hahaha . Kitaorang dah 80% prepared untuk raya. Lagi 20% esok hihi . Ayah Mak makaseh sesemua barang tuuu wheeee hihi . Erm ni je nak cerita :) hihi byeeeee.
Assalamualaikum.

Thursday, 12 July 2012

Bye kauorang :')



Okay guys,dah lama tak bukak blog. Busy. Busy with all my stuff . Sorry tak blogwalking and thanks datang blog Pyka and thanks jugak siapa puji blog Pyka lawa muehehe walhal tak lawa mana pung kan xD . This Friday,tomorrow 14July Pyka dah masuk uitm alor gajah,Melaka. Wish me luck :) . And now Pyka bukan berdiam saja lepas masuk u tau,Pyka ada kat Twitter dan Facebook *click je* :) . Poke je Pyka kalau nak Pyka approve and Follow je kalau nak Pyka follow eehh taknak? okay tak nak tak pe :) . Ehem ,kay ada masa Pyka update blog cerita pasal Pyka kat UiTM sana okay? Agak agak kauorang rindu Pyka tak kalau Pyka tade ? haha xD Sangat lah bodoh tanya soalan macam tu kan?. Okay lah Pyka nak keluar ni nak beli barang sikit untuk bilik baru Pyka kat sana :) Esok pun last jumpa doktor nak buat xray tengok dapat tak Pyka sambung belajar. Doakan Pyka. Byeee kauorang :*
Assalamualaikum.

Sunday, 8 July 2012

Sport Days 2012

Red Red Red Red Wariors wahh gituuu haha Okay actually Pyka dah habis sekolah pun hehe tadi saja datang sukan sekolah. Saja mau jadi tukang sorak pulak,selalu berlari kat padang ciwaahh haha :P eehh betullah >< siapa kata tipuuu?? haha . 

Merah tadi dorang sorak fuuuhh sangat lah bersemangat. Sukaa,enjoy gilaa Pyka. Rasa nak turn back time pasrt rumah merah sorak tuu haha tahun lepas pun tak cemni . WA CAKAP SAMA LU RUGI SIAPA TAK PERGI wahh gitu ayat die en xD . Okay tahniah kepada Green team dapat tempat pertama and Red team tahniah jugak dapat tempat ke tigaa :) . Okay yang tegur Pyka tadi,ajak bergambar tadi thaaaaaanks,korang tak lah sombong mana ehh gambar yang tangkap tadi post lah kat fb haha mau tengok :> wheee . Kauorang memang comel comel and kacak kacak hehe .Okay dah tade apa nak cakap dah sebab terlampau enjoy and best :D .
Assalamualaikum

Thursday, 28 June 2012

Spain ohh Spain :D


Wheee pagi tadi 2.45am selsema selsema pun gah jugak bangun tengok Spain vs Portugal hehe. Mana tak nya mau tengok CR ,Nani ,Xavi ,David Silva and Fabregas hehe . Actually Pyka support Spain and Portugal hehe but more to Spain so tak kisah lah mana satu yang masuk final tapi rezeki berpihak pada Spain pagi tadi. Okay jugak . Kalau Spain jumpa German pun nanti tak lah sampai nak gugur jantung macam game pagi tadi. Memang gempak gila sampai banyak lah yellow card pengadil angkat semalam haha. Portugal and Spain memasing hebad so memasing susah nak score goal sampai kena buat extra time and penalti kick .Btw ,tahniah Spain :) .Good luck for final .
Okay Bye.
Assalamualaikum.

Tuesday, 26 June 2012

You are the best boyf in this world but you're not for me :)


cerita I'm single . Semua berpunca dari aku sendiri. Yes salah aku tak boleh nak faham die,tak boleh nak sependapat dengan die and tak boleh nak terima perangai -ve die. Bukan aku tak try nak faham die,nak sependapat dengan die tapi selama 1 tahun 5bulan tu memang aku tak boleh. Aku dengan die lain. Sorang utara and sorang lagi timur laut. 

Menyesal. Sangat. Aku nak putarkan balik masa but I can't so now just buat keputusan untuk buat hal memasing. Die ada jalan die and aku ada jalan aku sendiri.

Semua kenangan pahit,manis yang tercipta antara aku dengan kau,biarlah terkubur,biarlah jadi sejarah lama tapi aku ada anak nanti aku cerita pasal dia kat anak aku :) every single time,day and second aku akan cerita semua tentang kau dan aku kat anak anak aku :)  

Harap kau dapat yang lebih baik dari aku. Aku bukan terbaik untuk kau. Kau kene tahu tu . Thanks Razs for everything. Bye
Assalamualaikum.

Friday, 22 June 2012

Love you CR :*


Portugal vs Cezch Republic 1-0 fewwiiitt :D . 

Handsome la CR ni. Tempah ticket flight jom cari dia hahaha

Thursday, 21 June 2012

Zayn Zayn Zayn Zayn Zayn

Today hmm tak tahu nak buat apa. Bila dah bosan mulalah godek godek lah gambar Zayn Malik *angkat angkat kening* . Tu tempek gambar Zayn Malik kat dalam kat sini haha .Muka die memang tak bosan lah tengok. Rambut die,his eyes,his eyebrow and everything about him hehe . I wish I could have boyf like him aaauumm haha . Guys ,you know what,I can't wait for tomorrow morning sebab ada game Czech Republic vs Portugal pukul 2.45am hehe Go Go Portugal :D . Okay Bye
Assalamualaikum

Sunday, 17 June 2012

To my beloved King :)


Say cheeessee :D hehe . Okay 17June2012 Hari Bapa. Yes we have celebrate 1 hour back haha :) . Dalam gambar atas tu satu family Pyka,cukup satu family takda siapa yang tertinggal hehe . Family kecik je hewhew. Just celebrate dengan sebiji kek dalam rumah dekat meja makan jee . Mana mampu nak celebrate besar besaran haha . Sayangilah bapa anda seperti sayang diri anda :')
Okay Selamat Hari Bapa :)
Assalamualaikum.

P/S: Pagi esok 18July 2.45am ada match Portugal vs Netherlands hewhew . Go Go Portugal . Dont miss it haha.

Wednesday, 13 June 2012

Oh blogger boy xD


Sejak dua menjak ni Pyka kuat berblogwalking and ada yang Pyka tak blogwalking kat blog dorang pun dorang datang singgah kat blog Pyka. Terima kasih and Alhamdulillah :> and thanks too pada yang follow Pyka ,Pyka pun dah follow blog kauorang :) .

Okay yang Pyka nak sampaikan ni ,selama Pyka berblog ni,jarang Pyka jumpa BloggerBoy ,jumpa pun satu dua orang je tapi kali ni fuuuhh lebih dari 9,10 orang blogger boy Pyka jumpa haha . Bukan apa selalu girl je kan suka blog blog blog ni and yang Pyka terkejutnya ada satu blogger boy ni,blog die sebiji macam perempuan. Colour Purple dengan polkadotnya,bearbear kat dalam blog die sebiji lah macam perempuan sampai Pyka ingat die perempuan -.- haha . Sorry to BloggerBoy,bukan niat nak mengutuk tapi Pyka excited jumpa ramai BloggerBoy harini :) . Oh blogger boy xD .Okay tu je hehe. Bye 
Assalamualaikum

Monday, 11 June 2012

go go Spain :D

pheww pheeww dah set dari petang semalam malam pukul 9pm tidur and 12am bangun nak tengok bola full time hehe and now 4.10am tak boleh tidoq dah -.- ceeettt . Papepun Spain main tadi macaaaam harem haih Italy dah pulun 1 baru gelabah nak pulun after 3minit haiyaa Fernando Torres pulak buat taik,elokelok boleh score pegy main bola dengan keeper.

Kay ah
Bhooii
Assalamualaikum

Sunday, 10 June 2012

sedih lah jugak

Germany fans suka seronok lah en German menang pagi tadi hmm hmm Yes Pyka ngaku Pyka sedih lah jugak Portugal kalah . Tak boleh terima hakikat. Takpe malam ni ada Spain VS Italy pukul 12am hehe harap sangat Spain menang :> biar tutup tv pagi esok tak macam pagi tadi. Sedih je tutup tv hm hmm :( btw Christiano Ronaldo,saya terpanah melihat lengokkan badan dan kaki awak mengelecek bola :) feewwiit!! hehehe . Okay bye
Assalamualaikum.

Saturday, 9 June 2012

Euro 2012


Euro2012 Pyka amik Spain and Portugal sebab?? Portugal ada Christiano Ronaldo and Spain ada Iker Cassilas. Okay bye
Assalamualaikum .

Monday, 4 June 2012

Tangguh pengajian

Hari Sabtu tu pegy UiTM Alor Gajah kat Lenduuuu hewhew .Tahu?? okay tahu mai laahh jumpa Pyka kat sana xD tapi sekarang Pyka tade kat sana lagi laahh . 14Julai InsyaAllah terbang sanaa kalau doktor bagi pelepasan kat Pyka :) . Guys doakan Pyka kay??. Pyka pun nak belajar hahaha




Kolej Tun Ali bilik 016 hah ni pulak Kolej Pyka kira bilik Pyka menetap ahh. Bilik die gambar atas tuuu :) Kirakira jauh jugak lah Kolej ke fakulti -.- . Satu bilik dia bagi 2 orang je. Alhamdulillah tak banyak ragam sangat :)

Ramai kat facebook cakap gambar surat tu tak berapa jelas. Okay naahhh click je gambar surat atas ni ha kauorang bacalah semua nya :) 

Sehari sebelum dapat tahu kene tangguh pengajian tu Pyka dah siap siap beli barang nak bawak sana . Lengkap tapi bila dah tahu kene tangguh pengajian sampai 14Julai alahaaii kemas sajalah barang barang dengan kesedihan beserta hati yang pilu xD . Guys doakan Pyka cepat sihat kay?

Assalamualaikum .

Thursday, 31 May 2012

Cinta Hati


Pyka baru je balik ni, terus update blog hehe Turun KL harini ingatkan nak intai Razs Iskandar. Gigih kan? kisah apa. Dah sayang. Redah lautan berapi pun sanggup hahaha Pyka sayang Razs. Okay tu je nak cerita hehe . Tade point kan?? haha
Assalamualikum

Chicken Foldover


Semalam pegy Hospital amik darah. Sakit weh amik darah,tak macam kene inject biasa tuu. Jarum die rasa lebih besar x.x oh myyy . Lepas pegy amik darah memandang kan Puncak Alam ada Mcd je so ajak ayah pegy Mcd je lah. Otak ni tah cane masa lepas amik darah tu kepala terus ligat fikir Chicken Flodover ni haha so makan la. Kay ah bhoii
Assalamualaikum

Sunday, 27 May 2012

lalalalalalalalalalala

Now 4.23am like usual Pyka tak tidur lagi . Tak boleh tidur. Tadi pun habis Blogwalking,ni dah nak naik muntah online facebook je haha. Ni tidur lambat eyebag kat mata Pyka pun naik menjadi jadi haha .I dont know why I can't sleep so Pyka sesaja update blog xD . Sayang Razs until my last breath :> hewhew .Okay bye
Assalamualaikum

Monday, 21 May 2012

Paru-paru

Medical Check Up untuk sambung study lepasan SPM. Petang tadi dah buat, urine test,xray badan,cek penglihatan and semuasemua tu lah . And time nak jumpa doktor nak tengok keadaan xray okay ke tak pap!!  doktor kata 'Paru-paru awak problem' .I was like asdfghjkl -.- ceeeeettt .Blah kiri problem tapi SIKIT -.- haaiihh.

Guys,doakan kesihatan Pyka kay :') .
Assalamualaikum

Tuesday, 15 May 2012

medical check up :)

Pagi bangun kay penat sangat . Petang pun tiba haaiihh I did not go anywhere . 2.15pm tengah online tetibe incoming call, eh buah hati call ah. Die ajak Pyka teman pergi Klinik Puncak Alam nak buat medical check up. Yelah budak nak masuk Univeerrziti Islam Antarabangsa kaaann memacam lah kene buat persediaan .


Biasalah buat medical check up,cek penglihatan,urine test,buat x-ray semuasemua lah. Tengoklah tu dah terpanah tengok kakak cun tuu haha . Lepas je balik klinik pergi Econsave beli barang dapur sikit and tade dah nak pergi mana so kami pun balik :) . Petang yang ada aktiviti. Rasa ah productive tu. Bye
Assalamualaikum.

Saturday, 12 May 2012

malam semalam


Malam semalam tidur pukul 4am. Bangun pukul 8am . Wuaaaarrgghh badan mula lemah sebab dah 3hari tak cukup tidur. Dapat selsema kejap tadi achoom achoom sana sini. Makan ubat selsema. Sekarang 2.23pm,tak tahu nak buat apa. Mata pun dah mula mengantuk. Cuaca kat luar pun hujan,mendung,sejuk .Katil pulak dah panggilpanggil suruh tidur dengan die. So guys have a nice days :) . Bye .
Assalamualaikum.

Tuesday, 8 May 2012

alahaaaii depa :')

Barubaru ni Scha dengan Awal kahwin right??. Sekarang ni pun masih merah jari dengan inai :') .
Look at this video <klik> . Sweet and serious jealous dengan Scha sebab dapat kahwin lelaki sekacak Awal :') They like Perfect + Perfect = PERFECTO haha . Merepek apalah aku ni ken muehehehe . Btw cant wait their little ones wheee haha . Alahai depa :') .Bila turn aku? hm hmm Tunggu Razs ah hahaha
Assalamualaikum.

Sunday, 6 May 2012

I miss your hug

5May,semalam genap setahun sudah arwah pergi tinggalkan kitaorang . Aku bukan lupa semalam tarikh kau pergi tapi semalam aku tak dapat pegang laptop . Sorry . Kau sentiasa dalam ingatan aku. Memori kau dengan aku banyak,start f1 kita kenal . Kau kata aku mulut tak boleh diam haha .Sungguhpun masih terasa baru semalam bergurau dengan kau,pelokpelok dengan kau,gelakgelak dengan kau,beratur kat perhimpunan tolaktolak badan kau kering kau haha but in fact, dah setahun kau takda. I miss you so much,setiap kali dalam doa aku, tak pernah putus Fatihah untuk kau Ain . Kau sorang je kawan aku yang suka pelok tengkuk aku sebab kau kata aku rendah dari kau tu senang kau pelok tengkuk akuu haha .But now I'm taller than yooou and i miss your hug
Al Fatihah.
Assalamualikum.

Saturday, 5 May 2012

Rambut


Cana nak ikat rambut macam ni? Nak gak fefeling princess, ye ah Razs selalu panggil aku Princess Iqa hehehehehe

Okay tu je kot nak taip,I need to go now. Mau masak nasi hihi bhooooii .
Assalamualaikum.

Friday, 4 May 2012

Boyfriend

When the firts album he's out,I loooveeee him so much. I dont know why I am crazy about him xD haha .Handsome?? ohh maybe ya but the mostly part I like about him is 'RAMBUT' muehehehe .Kauorang mesti tak minat Justin kan?? yela apakan daya Justin hanyalah manusia biasa,tidak perfect .Okay malas nak cakap banyak,video tu lagu baru Justin bulan May ni . Boyfriend the title is . Saja Pyka tak upload video full Justin lagu Boyfriend sebab Pyka tahu kauorang takkan tengok sampai habis haha .Kauorang mesti dengar lagu baru die .Sangat best kalau lirik die Boyfriend tukar Girlfriend xD muahaha . Err mesti kauorang tak faham kan apa aku merepek ni kan kan kan?? haa luapakan haha .Yang pasti tengok Video Justin and dengar lagu baru Justin ni okay??
Assalamualaikum. Bhooooi.

Thursday, 3 May 2012

ALHAMDULILLAH!!


Harini test JPJ kereta :> from 8am to 3pm -,- I am nmber 80 dan Pyka lulus .Alhamdulillah,finally I passed out JPJ!. Alhamdulillah!! .Siapa tak seronok weyh .Boleh tempek P daaahh yihuu! :D .So after this I can go anywhereeee wheeee haha .Semangat sangat aku nih --' sabar Pyka sabar,dont be shoo excited too much kay haih.

Tadi pun bawak kereta, JPJ tu yang tolong tukarkan gear xD JPJ tu yang cakap tekan clucth,brek,tukar gear semua haha dah macam die cikgu xD muahahahaha tapi aku lulus hahaha .Apa apa pun I Loovee Yoouu Abang JPJ muaahh muaahh :* haha

Okay guys yang akan amik JPJ test,here I would say Good Lucckk! :D dont be mengelupurmengelupur okay?? haha . Bahasa aku pun dah terlebih mengelupur xD sorry excited
Assalamualaikum .Bhoooi

Wednesday, 2 May 2012

Blogwalking

Today is raining,very cold,cloudy,no sunshine and I dont know what want to do :/ .Just now on my acc Facebook,check the notification,Like status,komenkomen jap then Blogwalking tapi sangat boosaaaann sebab bila orang tinggalkan footstep kat shoutbox semua LINK IKLAN --' chooooi .Sangat tak suka.

Tuesday, 1 May 2012

Bosan


Harini saangat bosaaaaaann,ayah pulak kerja --' Tak kemana pun harini.  Aktiviti harini tengok Justin Bieber kat HBO muehehe . I do I love Justin more than you harharhar .Okay now 2.40pm I waaanntt to sleeeepppp :D byeee .Have a great day yaa :) winkwink .
Assalamualaikum.

Saturday, 28 April 2012

THE AVENGERS :)

Title die punya gempak kan?? THE AVENGERS :) . Kalau title gempak mesti cerita gempak kan?? . Tengok trailer die pun gempak kan?? sampai hati tergedikgedik sangat nak tengok sampai first day keluar cerita ni terus nak pergi tengok haha tapi haih buat sakit hati je,tak banyak aksi macam Battleship -,- . Lepas tengok cerita The Avengers ni rasa nak mintak balik je duit ticket haha sampai macam tu sekali tak best die xD .Cerita dia slow nokharom.

Kauorang yang belum tengok cerita ni and nak nak nak sangat tengok ,Pyka sarankan tak payah tengok >< membazir duit kauorang,Daripada tengok The Avengers baik tengok Battleship lagi sekali :D . Tak percaya cakap Pyka ni,kay takpe :) .Pergilah tengok hewhew. Selamat menonton :) wink wink .
Assalamualaikum.

Saturday, 21 April 2012

Tanam Anggur balik :)

Semalam Pyka letak jawatan,malas nak bekerja dengan budak yang tak boleh tolak ansur pastu semua bende nak ikut kepala die je,bila kita buat kepala kita mula die mengamuk,melenting semuaa. Semalam die kata die ada hal masa petang so tak boleh nak jaga sampai malam kay takpe,biar lah Pyka kerja pagi sampai malam,bila Pyka resign tup tup malam tu kawan Pyka kata die tu ada je kat tempat kerja . Whaatt theee -,- kau kata ada hal weyh?? bila aku resign boleh pulak kau datang kerja,asal tak pass kat Amir je jaga kedai sorang?? chooi -,- bila ada aku semua kau pass kat aku ken. Yelah aku kan jenis 'mengarah' kau sana sini :) . Tapi takpelah,aku pun dah berhenti. Malas nak amik port.

Sekarang aku dapat tahu kau kutukkutuk aku kat group,suruh bawak mai balak akuu ceett -,- kau gaduh dengan aku ke,kau gaduh dengan balak aku beb?? kau dah blok aku,jumpa aku pun diam macam orang bodoh pastu kau nak kecohkecoh pulak belakang aku ajak jumpa bagai puiiih. Sumpah aku kata kau Pak Pandir :) .Kecut seribuu muahahha .Dahla aku pun dah leave group tuu,aku freeeeeeee :> yeppi yeppi. Klau orang dengar sebelah pihak je memang nampak aku salah sepenuhnya tapi kalau dengar dua dua blah pihak baru nampak jelas terpampang siapa yang salah. Kalau kau dah start bertidak mulut laser,takkan mulut aku perlu berdiam sayang?? .Aku ada had nyaa :> .Tapi takpe,aku mampu geleng kepala and senyum je lah,biar orang anggap aku salah,apa apa kita claim kat Akhirat ya sayang?? :)

Kay aku dah resign,dah dapat duit $$ kechiing kechiing hihi .Belanja family,bayar duit denda lesen kereta yang tak past JPJ tuu -,- and selebihnya enjoy :) hihi kalau ada lebih,takda lebih duduk rumah tanam anggur balik :) .

P/S: takkan aku nak berdiam orang dah usik aku :>

Friday, 20 April 2012

KISAH APA AKU



You r bitch !! jangan ganggu boyf aku boleh tak? RAZS AKU PUNYA.

Babi pantek sial setan pukimak eeeee perempuan tu babi la. Boleh tak nak simpan Razs dalam kotak? 

Thursday, 19 April 2012

battleship


BATTLESHIP wuuuu :D 10/10



Sunday, 15 April 2012

buat pemeriksaan lanjut


Pyka budak bpenyakit. Athma attack. Sakit,

Saturday, 7 April 2012

Al-Fatihah



Start arwah Ain meninggal,lepastu ramai orang sekeliling Pyka yang meninggal. Sampai 4 orang dalam masa setahun :/ .Pyka pasti,mesti Allah nak tunjukkan sesuatu kat Pyka taapiii Pyka tak dapat -,- err . Okay Pyka baru balik dari pengebumian arwah uncle Hafiz ayah kepada Quzei yang dalam gambar tu. Walaupun bukan ayah Pyka yang meninggal tapi nangis jugak Pyka bila tengok Jai nangis masa jumpa kat kubur tadi :') .Pyka bukan apa,tak boleh tengok orang nangis,mesti Pyka pun rasa sedihnya jugak alahaaii .Arwah uncle Hafiz telah menghembuskan nafas teakhir pada petang semalam.
Al-Fatihah.

Thursday, 5 April 2012

Saya akan bagi awak injection sekalilah


Wuuuuuu nampak tak injection tu. Demam tak kebah-kebah. Athma tak kesudah. Sakit apa ni? hahahaha nak baaiikk. Nak badan sihat hm

Tuesday, 3 April 2012

Kerja oh Kerja xD


Haa Pyka sekarang dah jarang update blog yeaahh .Bukan takda bende nak update,ada. Banyaakk tapi tak sempat tapi siapa kisah kan?? haha siapa mau bacakan?? haha .Kay nak atau tak nak baca apa Pyka kisaaahh haha .Eiisshh apa merepek neyh -,- 

Haa sekarang Pyka kerja :) ya biasalah kalau kerja pergi pagi balik malam,pergi petang balik malam sooooo penat tapi biasalah kerja kan .Mata pun naik bengkak sebab kurang tidur :/ .Kerja oh kerja xD .Pyka kerja kat OneDigital Kiosk err kat Shah Alam 2 dalam Puncak Alam :> .Kerja die tak susah pun. Photostat,print,off pc,on pc,buat fax service,liminate,binding aaaaanndd tu je kot haha haaa korang mesti dapat tangkapkan apa yang Pyka kerja :> . Okay bagus kalau dah tahu. Pyka kerja bukan sorang tapi dengan Amir Hidung and Faisal Jendul :> muehehe .Walaupun 3orang tapi penat die Ya Allah tak tahu lah nak cakap apa,jari habis semua luka,bengkak sebab terkena stepler -,- haihh .Tambah pulak Faisal dengan Amir haa dorang kaki bahan Pyka and kaki buli Pyka. Lagilah berdarahdarah,bengkakbengkak jari dengan hati .Sabar jelah sebulan dua sebelum continued study :D ecceehh macam confirm je kan continued study xD. Tapi nasib dorang boleh harap buat kerja kalau tak haa esok Pyka berhenti kerja . Tu pun dorang bukan rajin jaga counter,pergi pc belakang main counter striker -,- ceett. Bila Pyka panggil je datang haih.
Okay guys,dah pukul 3pm mau gerak pergi tempat kerja dah,boss suruh buat OT :) Rajin tak Pyka?? Patuh tak Pyka?? :> muehehe. Have a great day ya :> K byeeee
Wasalam.

Thursday, 29 March 2012

Jatuh dari tingkat 4 -,-


Nampak tak calarcalar and kemikkemik kat cover tabs tu?? haa nampak kay bagus .Kalau kauorang nak tahu actually tabs Pyka jadi cenggini sebab jatuh dari tingkat 4 -,- .Kay cerita die cenggini. Time tu kat rumah,Pyka kalau kat rumah tade buat apa,duduk jelah dalam bilik texting dengan budak hot tuu haha .Sementara mau menunggu budak hot tuu reply,Pyka letak tabs ney atas katil and pergi dapur jap lepas 5minit tu masuk bilik balik nampak adek Pyka si Shahid buang tabs kat tingkap bilik Pyka. Depan mata Pyka kay,depan mata Pyka. Berderau jantung hati limpa hempedu semua ney. Takda nak cakap apa dah,terus berlari turun bawah cari tabs. Dah jumpa terus belek belek tabs,tengoktengok ada calar and kemik kat cover belakang mungkin masa jatuh kene pasu jiran bawah. Shitooo tapi nasib tak rosak apa apa cuma kemik and calar je err dek,nasib kau yang bongsu,adek yang aku sayang kalau tak memang aku campak kau dari tingkat 4 pulak -,- .Bukan seringgit dua dek haiihh . Biasalah kalau tak dengar ayah bebel memang tak sah,nasib mak diam kan je yelah mak tahu salah anak bongsu kesayangan die tuu.


Nasib jugak lah screen depan takda calar atau retak,kalau tak memang kene tiau dengan ayah sebab letak letak meratarata tapi bukan salah Pyka,adek Pyka tu yang masuk bilik,naik atas katil terus buang tabs dari tingkap haih . Mungkin screen depan tak da apa apa sebab ada cover tabs luar hmm .Kay dah Assalamualaikum

Tuesday, 27 March 2012

Ekspo UiTM Shah Alam :>

Padang UiTM Shah Alam,pergi sana sebab ada Ekspo UiTM tapi bukan kat padang ney lah ekspo die. Ekspo tu kat dewan die hihi .Saja ja tangkap gambar,Pyka tak boleh kalau pergi mana mana tak tangkap gambar apa apa xD. Kay dah stop!.



Mana Pyka??.Carilah haha .Ramai ouh orang kat Ekspo tu,Pyka punya shawl naik serabai err --' .Biarlah janji course yang Pyka nak,Pyka dapat tahu lebih detail tapi result SPM Pyka tak lah sehebad mana .Adekadek yang belum terlambat nak amik SPM ney BI korang kene target tinggi,kalau BI dengan Math korang teruk,susah korang. Tengoklah Pyka,Math dah okay tapi spoil BI haa tak kemana weyh .Result korang serupa macam tak ada A langsung :/ .Tu je lah nasihat Akak Pyka . Eceehh haha xD.

Jalanjalan sana sini jumpa Siti :D yeay!!.haha .Tak sangka ouh tapi aloo gambar kitaorang pulak kabur -,- Yusry ah ney tak reti setting camera muahaha .Salahkan orang pulak kan padahal nak cepat ala takpelah macam lepas ney tak boleh nak bergambar lagi kan :>

Yaaa yeppiyeppi :> Kami budak Puncak Alam yang paling kecoh kat atas stage kaunselor tuu haha .Sekali gelak semua pandang sebab bising sangat haha .Last2 turun bawah jalanjalan hihi

Jalanjalan tu kitaorang pergilah booth yang ada aktiviti. Kitaorang pergi booth Sc Sukan,die cek tinggi berat kita sesuai atau tak,Glukosa kita,tekanan darah kita semua lah .Pyka punya berat dengan tinggi tak sesuai sebab Underweight so kene beratkan badan -,-

Wheee bergambar dengan budak Add Math A+ muehehe .Ini budak betulbetul otak Math xD .Terjumpa pulak Qayyum kat sana terus bergambar xD .

Pukul 3.30pm kitaorang blah dari Ekspo tu then terus pergi Jusco Bukit Raja :> .Pergi sana sebab nak teman si KN beli Gundam,permainan apatah haha budak lelaki kan,memacam lah .Pyka,Yusry dengan Nabil teman je lah hihi .Tengoklah si Yusry tu buat muka bila ajak bergambar -,- . Ngeng punya kawan haha

Yaaa Razs tak ikut so dapatlah menggatal kejap dengan abang tengkorak :> hihi .Handsome tak?? muahaha .Lagi best date dengan abang tengkorak sebab hati kita pun tak lah disakiti eceehh haha. Kay tu je pasal Ekspo UiTM Shah Alam :> .Bobooii. Assalamualaikum.

P/S: Belajar lah elokelok.