Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Friday, 4 May 2012

Boyfriend

When the firts album he's out,I loooveeee him so much. I dont know why I am crazy about him xD haha .Handsome?? ohh maybe ya but the mostly part I like about him is 'RAMBUT' muehehehe .Kauorang mesti tak minat Justin kan?? yela apakan daya Justin hanyalah manusia biasa,tidak perfect .Okay malas nak cakap banyak,video tu lagu baru Justin bulan May ni . Boyfriend the title is . Saja Pyka tak upload video full Justin lagu Boyfriend sebab Pyka tahu kauorang takkan tengok sampai habis haha .Kauorang mesti dengar lagu baru die .Sangat best kalau lirik die Boyfriend tukar Girlfriend xD muahaha . Err mesti kauorang tak faham kan apa aku merepek ni kan kan kan?? haa luapakan haha .Yang pasti tengok Video Justin and dengar lagu baru Justin ni okay??
Assalamualaikum. Bhooooi.

0 doakan pyka: