Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Thursday, 31 May 2012

Chicken Foldover


Semalam pegy Hospital amik darah. Sakit weh amik darah,tak macam kene inject biasa tuu. Jarum die rasa lebih besar x.x oh myyy . Lepas pegy amik darah memandang kan Puncak Alam ada Mcd je so ajak ayah pegy Mcd je lah. Otak ni tah cane masa lepas amik darah tu kepala terus ligat fikir Chicken Flodover ni haha so makan la. Kay ah bhoii
Assalamualaikum

3 doakan pyka:

Lykka Mykka said...

Wah! Akak dah mkn tu. Kita belum merasaa. Belum dapat keluar kan. Hehe!~ Wah akak tak suka jarum? Kita sukaa~ Sebab kena cucuk rasa buat kita semangat. Heheh pelik kan?

pykastories said...

haha sedaaaapp tapi Salad ah tak puas. Tak banyak salad die :/ aloo adek bebila boleh beli. Akak ni lepas ni tak dapat dah nak keluar memana haha xD laaa okay setiap kali akak nak amik darah,akak suruh adek gantikan akak okay?? haha xD

Lykka Mykka said...

Boleh ajaaa! Meh tukar :3 Hehehe. Tp kesian akak. Darah akak kena sedut. Hm kejammm