Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Tuesday, 15 May 2012

medical check up :)

Pagi bangun kay penat sangat . Petang pun tiba haaiihh I did not go anywhere . 2.15pm tengah online tetibe incoming call, eh buah hati call ah. Die ajak Pyka teman pergi Klinik Puncak Alam nak buat medical check up. Yelah budak nak masuk Univeerrziti Islam Antarabangsa kaaann memacam lah kene buat persediaan .


Biasalah buat medical check up,cek penglihatan,urine test,buat x-ray semuasemua lah. Tengoklah tu dah terpanah tengok kakak cun tuu haha . Lepas je balik klinik pergi Econsave beli barang dapur sikit and tade dah nak pergi mana so kami pun balik :) . Petang yang ada aktiviti. Rasa ah productive tu. Bye
Assalamualaikum.

2 doakan pyka:

Abeg Oth said...

Assalamualaikum, thanks remind me to recite Bismillah.

pykastories said...

errkk :/ apa ni?? tarak faham xD