Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Thursday, 3 May 2012

ALHAMDULILLAH!!


Harini test JPJ kereta :> from 8am to 3pm -,- I am nmber 80 dan Pyka lulus .Alhamdulillah,finally I passed out JPJ!. Alhamdulillah!! .Siapa tak seronok weyh .Boleh tempek P daaahh yihuu! :D .So after this I can go anywhereeee wheeee haha .Semangat sangat aku nih --' sabar Pyka sabar,dont be shoo excited too much kay haih.

Tadi pun bawak kereta, JPJ tu yang tolong tukarkan gear xD JPJ tu yang cakap tekan clucth,brek,tukar gear semua haha dah macam die cikgu xD muahahahaha tapi aku lulus hahaha .Apa apa pun I Loovee Yoouu Abang JPJ muaahh muaahh :* haha

Okay guys yang akan amik JPJ test,here I would say Good Lucckk! :D dont be mengelupurmengelupur okay?? haha . Bahasa aku pun dah terlebih mengelupur xD sorry excited
Assalamualaikum .Bhoooi

1 doakan pyka:

nurul-rasya said...

fuyoo! lepas ni boleh la bawak den jalan-jalan

har3