Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Sunday, 6 May 2012

I miss your hug

5May,semalam genap setahun sudah arwah pergi tinggalkan kitaorang . Aku bukan lupa semalam tarikh kau pergi tapi semalam aku tak dapat pegang laptop . Sorry . Kau sentiasa dalam ingatan aku. Memori kau dengan aku banyak,start f1 kita kenal . Kau kata aku mulut tak boleh diam haha .Sungguhpun masih terasa baru semalam bergurau dengan kau,pelokpelok dengan kau,gelakgelak dengan kau,beratur kat perhimpunan tolaktolak badan kau kering kau haha but in fact, dah setahun kau takda. I miss you so much,setiap kali dalam doa aku, tak pernah putus Fatihah untuk kau Ain . Kau sorang je kawan aku yang suka pelok tengkuk aku sebab kau kata aku rendah dari kau tu senang kau pelok tengkuk akuu haha .But now I'm taller than yooou and i miss your hug
Al Fatihah.
Assalamualikum.

6 doakan pyka:

Tyra Kamarudin said...

yg nie lah yg kwn awak yg awak penah crita tu kan ? cantiknya dy :) al-fatihah .

liena lo0rhxz! said...
This comment has been removed by the author.
pykastories said...

memang cantik pun,putih,kacukan cina kan :> ya ya she is hewhew btw Thanks :')

syafiqakarim said...

Al-Fatihah buat sahabat mu.
berdoa utk arwah.

Asyiqin Haulisah said...

Alfatihah untuk beliau.

pykastories said...

Thanks guys :)