Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Thursday, 31 May 2012

Cinta Hati


Pyka baru je balik ni, terus update blog hehe Turun KL harini ingatkan nak intai Razs Iskandar. Gigih kan? kisah apa. Dah sayang. Redah lautan berapi pun sanggup hahaha Pyka sayang Razs. Okay tu je nak cerita hehe . Tade point kan?? haha
Assalamualikum

Chicken Foldover


Semalam pegy Hospital amik darah. Sakit weh amik darah,tak macam kene inject biasa tuu. Jarum die rasa lebih besar x.x oh myyy . Lepas pegy amik darah memandang kan Puncak Alam ada Mcd je so ajak ayah pegy Mcd je lah. Otak ni tah cane masa lepas amik darah tu kepala terus ligat fikir Chicken Flodover ni haha so makan la. Kay ah bhoii
Assalamualaikum

Sunday, 27 May 2012

lalalalalalalalalalala

Now 4.23am like usual Pyka tak tidur lagi . Tak boleh tidur. Tadi pun habis Blogwalking,ni dah nak naik muntah online facebook je haha. Ni tidur lambat eyebag kat mata Pyka pun naik menjadi jadi haha .I dont know why I can't sleep so Pyka sesaja update blog xD . Sayang Razs until my last breath :> hewhew .Okay bye
Assalamualaikum

Monday, 21 May 2012

Paru-paru

Medical Check Up untuk sambung study lepasan SPM. Petang tadi dah buat, urine test,xray badan,cek penglihatan and semuasemua tu lah . And time nak jumpa doktor nak tengok keadaan xray okay ke tak pap!!  doktor kata 'Paru-paru awak problem' .I was like asdfghjkl -.- ceeeeettt .Blah kiri problem tapi SIKIT -.- haaiihh.

Guys,doakan kesihatan Pyka kay :') .
Assalamualaikum

Tuesday, 15 May 2012

medical check up :)

Pagi bangun kay penat sangat . Petang pun tiba haaiihh I did not go anywhere . 2.15pm tengah online tetibe incoming call, eh buah hati call ah. Die ajak Pyka teman pergi Klinik Puncak Alam nak buat medical check up. Yelah budak nak masuk Univeerrziti Islam Antarabangsa kaaann memacam lah kene buat persediaan .


Biasalah buat medical check up,cek penglihatan,urine test,buat x-ray semuasemua lah. Tengoklah tu dah terpanah tengok kakak cun tuu haha . Lepas je balik klinik pergi Econsave beli barang dapur sikit and tade dah nak pergi mana so kami pun balik :) . Petang yang ada aktiviti. Rasa ah productive tu. Bye
Assalamualaikum.

Saturday, 12 May 2012

malam semalam


Malam semalam tidur pukul 4am. Bangun pukul 8am . Wuaaaarrgghh badan mula lemah sebab dah 3hari tak cukup tidur. Dapat selsema kejap tadi achoom achoom sana sini. Makan ubat selsema. Sekarang 2.23pm,tak tahu nak buat apa. Mata pun dah mula mengantuk. Cuaca kat luar pun hujan,mendung,sejuk .Katil pulak dah panggilpanggil suruh tidur dengan die. So guys have a nice days :) . Bye .
Assalamualaikum.

Tuesday, 8 May 2012

alahaaaii depa :')

Barubaru ni Scha dengan Awal kahwin right??. Sekarang ni pun masih merah jari dengan inai :') .
Look at this video <klik> . Sweet and serious jealous dengan Scha sebab dapat kahwin lelaki sekacak Awal :') They like Perfect + Perfect = PERFECTO haha . Merepek apalah aku ni ken muehehehe . Btw cant wait their little ones wheee haha . Alahai depa :') .Bila turn aku? hm hmm Tunggu Razs ah hahaha
Assalamualaikum.

Sunday, 6 May 2012

I miss your hug

5May,semalam genap setahun sudah arwah pergi tinggalkan kitaorang . Aku bukan lupa semalam tarikh kau pergi tapi semalam aku tak dapat pegang laptop . Sorry . Kau sentiasa dalam ingatan aku. Memori kau dengan aku banyak,start f1 kita kenal . Kau kata aku mulut tak boleh diam haha .Sungguhpun masih terasa baru semalam bergurau dengan kau,pelokpelok dengan kau,gelakgelak dengan kau,beratur kat perhimpunan tolaktolak badan kau kering kau haha but in fact, dah setahun kau takda. I miss you so much,setiap kali dalam doa aku, tak pernah putus Fatihah untuk kau Ain . Kau sorang je kawan aku yang suka pelok tengkuk aku sebab kau kata aku rendah dari kau tu senang kau pelok tengkuk akuu haha .But now I'm taller than yooou and i miss your hug
Al Fatihah.
Assalamualikum.

Saturday, 5 May 2012

Rambut


Cana nak ikat rambut macam ni? Nak gak fefeling princess, ye ah Razs selalu panggil aku Princess Iqa hehehehehe

Okay tu je kot nak taip,I need to go now. Mau masak nasi hihi bhooooii .
Assalamualaikum.

Friday, 4 May 2012

Boyfriend

When the firts album he's out,I loooveeee him so much. I dont know why I am crazy about him xD haha .Handsome?? ohh maybe ya but the mostly part I like about him is 'RAMBUT' muehehehe .Kauorang mesti tak minat Justin kan?? yela apakan daya Justin hanyalah manusia biasa,tidak perfect .Okay malas nak cakap banyak,video tu lagu baru Justin bulan May ni . Boyfriend the title is . Saja Pyka tak upload video full Justin lagu Boyfriend sebab Pyka tahu kauorang takkan tengok sampai habis haha .Kauorang mesti dengar lagu baru die .Sangat best kalau lirik die Boyfriend tukar Girlfriend xD muahaha . Err mesti kauorang tak faham kan apa aku merepek ni kan kan kan?? haa luapakan haha .Yang pasti tengok Video Justin and dengar lagu baru Justin ni okay??
Assalamualaikum. Bhooooi.

Thursday, 3 May 2012

ALHAMDULILLAH!!


Harini test JPJ kereta :> from 8am to 3pm -,- I am nmber 80 dan Pyka lulus .Alhamdulillah,finally I passed out JPJ!. Alhamdulillah!! .Siapa tak seronok weyh .Boleh tempek P daaahh yihuu! :D .So after this I can go anywhereeee wheeee haha .Semangat sangat aku nih --' sabar Pyka sabar,dont be shoo excited too much kay haih.

Tadi pun bawak kereta, JPJ tu yang tolong tukarkan gear xD JPJ tu yang cakap tekan clucth,brek,tukar gear semua haha dah macam die cikgu xD muahahahaha tapi aku lulus hahaha .Apa apa pun I Loovee Yoouu Abang JPJ muaahh muaahh :* haha

Okay guys yang akan amik JPJ test,here I would say Good Lucckk! :D dont be mengelupurmengelupur okay?? haha . Bahasa aku pun dah terlebih mengelupur xD sorry excited
Assalamualaikum .Bhoooi

Wednesday, 2 May 2012

Blogwalking

Today is raining,very cold,cloudy,no sunshine and I dont know what want to do :/ .Just now on my acc Facebook,check the notification,Like status,komenkomen jap then Blogwalking tapi sangat boosaaaann sebab bila orang tinggalkan footstep kat shoutbox semua LINK IKLAN --' chooooi .Sangat tak suka.

Tuesday, 1 May 2012

Bosan


Harini saangat bosaaaaaann,ayah pulak kerja --' Tak kemana pun harini.  Aktiviti harini tengok Justin Bieber kat HBO muehehe . I do I love Justin more than you harharhar .Okay now 2.40pm I waaanntt to sleeeepppp :D byeee .Have a great day yaa :) winkwink .
Assalamualaikum.