Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Thursday, 28 June 2012

Spain ohh Spain :D


Wheee pagi tadi 2.45am selsema selsema pun gah jugak bangun tengok Spain vs Portugal hehe. Mana tak nya mau tengok CR ,Nani ,Xavi ,David Silva and Fabregas hehe . Actually Pyka support Spain and Portugal hehe but more to Spain so tak kisah lah mana satu yang masuk final tapi rezeki berpihak pada Spain pagi tadi. Okay jugak . Kalau Spain jumpa German pun nanti tak lah sampai nak gugur jantung macam game pagi tadi. Memang gempak gila sampai banyak lah yellow card pengadil angkat semalam haha. Portugal and Spain memasing hebad so memasing susah nak score goal sampai kena buat extra time and penalti kick .Btw ,tahniah Spain :) .Good luck for final .
Okay Bye.
Assalamualaikum.

Tuesday, 26 June 2012

You are the best boyf in this world but you're not for me :)


cerita I'm single . Semua berpunca dari aku sendiri. Yes salah aku tak boleh nak faham die,tak boleh nak sependapat dengan die and tak boleh nak terima perangai -ve die. Bukan aku tak try nak faham die,nak sependapat dengan die tapi selama 1 tahun 5bulan tu memang aku tak boleh. Aku dengan die lain. Sorang utara and sorang lagi timur laut. 

Menyesal. Sangat. Aku nak putarkan balik masa but I can't so now just buat keputusan untuk buat hal memasing. Die ada jalan die and aku ada jalan aku sendiri.

Semua kenangan pahit,manis yang tercipta antara aku dengan kau,biarlah terkubur,biarlah jadi sejarah lama tapi aku ada anak nanti aku cerita pasal dia kat anak aku :) every single time,day and second aku akan cerita semua tentang kau dan aku kat anak anak aku :)  

Harap kau dapat yang lebih baik dari aku. Aku bukan terbaik untuk kau. Kau kene tahu tu . Thanks Razs for everything. Bye
Assalamualaikum.

Friday, 22 June 2012

Love you CR :*


Portugal vs Cezch Republic 1-0 fewwiiitt :D . 

Handsome la CR ni. Tempah ticket flight jom cari dia hahaha

Thursday, 21 June 2012

Zayn Zayn Zayn Zayn Zayn

Today hmm tak tahu nak buat apa. Bila dah bosan mulalah godek godek lah gambar Zayn Malik *angkat angkat kening* . Tu tempek gambar Zayn Malik kat dalam kat sini haha .Muka die memang tak bosan lah tengok. Rambut die,his eyes,his eyebrow and everything about him hehe . I wish I could have boyf like him aaauumm haha . Guys ,you know what,I can't wait for tomorrow morning sebab ada game Czech Republic vs Portugal pukul 2.45am hehe Go Go Portugal :D . Okay Bye
Assalamualaikum

Sunday, 17 June 2012

To my beloved King :)


Say cheeessee :D hehe . Okay 17June2012 Hari Bapa. Yes we have celebrate 1 hour back haha :) . Dalam gambar atas tu satu family Pyka,cukup satu family takda siapa yang tertinggal hehe . Family kecik je hewhew. Just celebrate dengan sebiji kek dalam rumah dekat meja makan jee . Mana mampu nak celebrate besar besaran haha . Sayangilah bapa anda seperti sayang diri anda :')
Okay Selamat Hari Bapa :)
Assalamualaikum.

P/S: Pagi esok 18July 2.45am ada match Portugal vs Netherlands hewhew . Go Go Portugal . Dont miss it haha.

Wednesday, 13 June 2012

Oh blogger boy xD


Sejak dua menjak ni Pyka kuat berblogwalking and ada yang Pyka tak blogwalking kat blog dorang pun dorang datang singgah kat blog Pyka. Terima kasih and Alhamdulillah :> and thanks too pada yang follow Pyka ,Pyka pun dah follow blog kauorang :) .

Okay yang Pyka nak sampaikan ni ,selama Pyka berblog ni,jarang Pyka jumpa BloggerBoy ,jumpa pun satu dua orang je tapi kali ni fuuuhh lebih dari 9,10 orang blogger boy Pyka jumpa haha . Bukan apa selalu girl je kan suka blog blog blog ni and yang Pyka terkejutnya ada satu blogger boy ni,blog die sebiji macam perempuan. Colour Purple dengan polkadotnya,bearbear kat dalam blog die sebiji lah macam perempuan sampai Pyka ingat die perempuan -.- haha . Sorry to BloggerBoy,bukan niat nak mengutuk tapi Pyka excited jumpa ramai BloggerBoy harini :) . Oh blogger boy xD .Okay tu je hehe. Bye 
Assalamualaikum

Monday, 11 June 2012

go go Spain :D

pheww pheeww dah set dari petang semalam malam pukul 9pm tidur and 12am bangun nak tengok bola full time hehe and now 4.10am tak boleh tidoq dah -.- ceeettt . Papepun Spain main tadi macaaaam harem haih Italy dah pulun 1 baru gelabah nak pulun after 3minit haiyaa Fernando Torres pulak buat taik,elokelok boleh score pegy main bola dengan keeper.

Kay ah
Bhooii
Assalamualaikum

Sunday, 10 June 2012

sedih lah jugak

Germany fans suka seronok lah en German menang pagi tadi hmm hmm Yes Pyka ngaku Pyka sedih lah jugak Portugal kalah . Tak boleh terima hakikat. Takpe malam ni ada Spain VS Italy pukul 12am hehe harap sangat Spain menang :> biar tutup tv pagi esok tak macam pagi tadi. Sedih je tutup tv hm hmm :( btw Christiano Ronaldo,saya terpanah melihat lengokkan badan dan kaki awak mengelecek bola :) feewwiit!! hehehe . Okay bye
Assalamualaikum.

Saturday, 9 June 2012

Euro 2012


Euro2012 Pyka amik Spain and Portugal sebab?? Portugal ada Christiano Ronaldo and Spain ada Iker Cassilas. Okay bye
Assalamualaikum .

Monday, 4 June 2012

Tangguh pengajian

Hari Sabtu tu pegy UiTM Alor Gajah kat Lenduuuu hewhew .Tahu?? okay tahu mai laahh jumpa Pyka kat sana xD tapi sekarang Pyka tade kat sana lagi laahh . 14Julai InsyaAllah terbang sanaa kalau doktor bagi pelepasan kat Pyka :) . Guys doakan Pyka kay??. Pyka pun nak belajar hahaha




Kolej Tun Ali bilik 016 hah ni pulak Kolej Pyka kira bilik Pyka menetap ahh. Bilik die gambar atas tuuu :) Kirakira jauh jugak lah Kolej ke fakulti -.- . Satu bilik dia bagi 2 orang je. Alhamdulillah tak banyak ragam sangat :)

Ramai kat facebook cakap gambar surat tu tak berapa jelas. Okay naahhh click je gambar surat atas ni ha kauorang bacalah semua nya :) 

Sehari sebelum dapat tahu kene tangguh pengajian tu Pyka dah siap siap beli barang nak bawak sana . Lengkap tapi bila dah tahu kene tangguh pengajian sampai 14Julai alahaaii kemas sajalah barang barang dengan kesedihan beserta hati yang pilu xD . Guys doakan Pyka cepat sihat kay?

Assalamualaikum .