Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Thursday, 12 July 2012

Bye kauorang :')



Okay guys,dah lama tak bukak blog. Busy. Busy with all my stuff . Sorry tak blogwalking and thanks datang blog Pyka and thanks jugak siapa puji blog Pyka lawa muehehe walhal tak lawa mana pung kan xD . This Friday,tomorrow 14July Pyka dah masuk uitm alor gajah,Melaka. Wish me luck :) . And now Pyka bukan berdiam saja lepas masuk u tau,Pyka ada kat Twitter dan Facebook *click je* :) . Poke je Pyka kalau nak Pyka approve and Follow je kalau nak Pyka follow eehh taknak? okay tak nak tak pe :) . Ehem ,kay ada masa Pyka update blog cerita pasal Pyka kat UiTM sana okay? Agak agak kauorang rindu Pyka tak kalau Pyka tade ? haha xD Sangat lah bodoh tanya soalan macam tu kan?. Okay lah Pyka nak keluar ni nak beli barang sikit untuk bilik baru Pyka kat sana :) Esok pun last jumpa doktor nak buat xray tengok dapat tak Pyka sambung belajar. Doakan Pyka. Byeee kauorang :*
Assalamualaikum.

Sunday, 8 July 2012

Sport Days 2012

Red Red Red Red Wariors wahh gituuu haha Okay actually Pyka dah habis sekolah pun hehe tadi saja datang sukan sekolah. Saja mau jadi tukang sorak pulak,selalu berlari kat padang ciwaahh haha :P eehh betullah >< siapa kata tipuuu?? haha . 

Merah tadi dorang sorak fuuuhh sangat lah bersemangat. Sukaa,enjoy gilaa Pyka. Rasa nak turn back time pasrt rumah merah sorak tuu haha tahun lepas pun tak cemni . WA CAKAP SAMA LU RUGI SIAPA TAK PERGI wahh gitu ayat die en xD . Okay tahniah kepada Green team dapat tempat pertama and Red team tahniah jugak dapat tempat ke tigaa :) . Okay yang tegur Pyka tadi,ajak bergambar tadi thaaaaaanks,korang tak lah sombong mana ehh gambar yang tangkap tadi post lah kat fb haha mau tengok :> wheee . Kauorang memang comel comel and kacak kacak hehe .Okay dah tade apa nak cakap dah sebab terlampau enjoy and best :D .
Assalamualaikum