Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Thursday, 12 July 2012

Bye kauorang :')



Okay guys,dah lama tak bukak blog. Busy. Busy with all my stuff . Sorry tak blogwalking and thanks datang blog Pyka and thanks jugak siapa puji blog Pyka lawa muehehe walhal tak lawa mana pung kan xD . This Friday,tomorrow 14July Pyka dah masuk uitm alor gajah,Melaka. Wish me luck :) . And now Pyka bukan berdiam saja lepas masuk u tau,Pyka ada kat Twitter dan Facebook *click je* :) . Poke je Pyka kalau nak Pyka approve and Follow je kalau nak Pyka follow eehh taknak? okay tak nak tak pe :) . Ehem ,kay ada masa Pyka update blog cerita pasal Pyka kat UiTM sana okay? Agak agak kauorang rindu Pyka tak kalau Pyka tade ? haha xD Sangat lah bodoh tanya soalan macam tu kan?. Okay lah Pyka nak keluar ni nak beli barang sikit untuk bilik baru Pyka kat sana :) Esok pun last jumpa doktor nak buat xray tengok dapat tak Pyka sambung belajar. Doakan Pyka. Byeee kauorang :*
Assalamualaikum.

2 doakan pyka: