Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Saturday, 28 April 2012

THE AVENGERS :)

Title die punya gempak kan?? THE AVENGERS :) . Kalau title gempak mesti cerita gempak kan?? . Tengok trailer die pun gempak kan?? sampai hati tergedikgedik sangat nak tengok sampai first day keluar cerita ni terus nak pergi tengok haha tapi haih buat sakit hati je,tak banyak aksi macam Battleship -,- . Lepas tengok cerita The Avengers ni rasa nak mintak balik je duit ticket haha sampai macam tu sekali tak best die xD .Cerita dia slow nokharom.

Kauorang yang belum tengok cerita ni and nak nak nak sangat tengok ,Pyka sarankan tak payah tengok >< membazir duit kauorang,Daripada tengok The Avengers baik tengok Battleship lagi sekali :D . Tak percaya cakap Pyka ni,kay takpe :) .Pergilah tengok hewhew. Selamat menonton :) wink wink .
Assalamualaikum.

Saturday, 21 April 2012

Tanam Anggur balik :)

Semalam Pyka letak jawatan,malas nak bekerja dengan budak yang tak boleh tolak ansur pastu semua bende nak ikut kepala die je,bila kita buat kepala kita mula die mengamuk,melenting semuaa. Semalam die kata die ada hal masa petang so tak boleh nak jaga sampai malam kay takpe,biar lah Pyka kerja pagi sampai malam,bila Pyka resign tup tup malam tu kawan Pyka kata die tu ada je kat tempat kerja . Whaatt theee -,- kau kata ada hal weyh?? bila aku resign boleh pulak kau datang kerja,asal tak pass kat Amir je jaga kedai sorang?? chooi -,- bila ada aku semua kau pass kat aku ken. Yelah aku kan jenis 'mengarah' kau sana sini :) . Tapi takpelah,aku pun dah berhenti. Malas nak amik port.

Sekarang aku dapat tahu kau kutukkutuk aku kat group,suruh bawak mai balak akuu ceett -,- kau gaduh dengan aku ke,kau gaduh dengan balak aku beb?? kau dah blok aku,jumpa aku pun diam macam orang bodoh pastu kau nak kecohkecoh pulak belakang aku ajak jumpa bagai puiiih. Sumpah aku kata kau Pak Pandir :) .Kecut seribuu muahahha .Dahla aku pun dah leave group tuu,aku freeeeeeee :> yeppi yeppi. Klau orang dengar sebelah pihak je memang nampak aku salah sepenuhnya tapi kalau dengar dua dua blah pihak baru nampak jelas terpampang siapa yang salah. Kalau kau dah start bertidak mulut laser,takkan mulut aku perlu berdiam sayang?? .Aku ada had nyaa :> .Tapi takpe,aku mampu geleng kepala and senyum je lah,biar orang anggap aku salah,apa apa kita claim kat Akhirat ya sayang?? :)

Kay aku dah resign,dah dapat duit $$ kechiing kechiing hihi .Belanja family,bayar duit denda lesen kereta yang tak past JPJ tuu -,- and selebihnya enjoy :) hihi kalau ada lebih,takda lebih duduk rumah tanam anggur balik :) .

P/S: takkan aku nak berdiam orang dah usik aku :>

Friday, 20 April 2012

KISAH APA AKU



You r bitch !! jangan ganggu boyf aku boleh tak? RAZS AKU PUNYA.

Babi pantek sial setan pukimak eeeee perempuan tu babi la. Boleh tak nak simpan Razs dalam kotak? 

Thursday, 19 April 2012

battleship


BATTLESHIP wuuuu :D 10/10



Sunday, 15 April 2012

buat pemeriksaan lanjut


Pyka budak bpenyakit. Athma attack. Sakit,

Saturday, 7 April 2012

Al-Fatihah



Start arwah Ain meninggal,lepastu ramai orang sekeliling Pyka yang meninggal. Sampai 4 orang dalam masa setahun :/ .Pyka pasti,mesti Allah nak tunjukkan sesuatu kat Pyka taapiii Pyka tak dapat -,- err . Okay Pyka baru balik dari pengebumian arwah uncle Hafiz ayah kepada Quzei yang dalam gambar tu. Walaupun bukan ayah Pyka yang meninggal tapi nangis jugak Pyka bila tengok Jai nangis masa jumpa kat kubur tadi :') .Pyka bukan apa,tak boleh tengok orang nangis,mesti Pyka pun rasa sedihnya jugak alahaaii .Arwah uncle Hafiz telah menghembuskan nafas teakhir pada petang semalam.
Al-Fatihah.

Thursday, 5 April 2012

Saya akan bagi awak injection sekalilah


Wuuuuuu nampak tak injection tu. Demam tak kebah-kebah. Athma tak kesudah. Sakit apa ni? hahahaha nak baaiikk. Nak badan sihat hm

Tuesday, 3 April 2012

Kerja oh Kerja xD


Haa Pyka sekarang dah jarang update blog yeaahh .Bukan takda bende nak update,ada. Banyaakk tapi tak sempat tapi siapa kisah kan?? haha siapa mau bacakan?? haha .Kay nak atau tak nak baca apa Pyka kisaaahh haha .Eiisshh apa merepek neyh -,- 

Haa sekarang Pyka kerja :) ya biasalah kalau kerja pergi pagi balik malam,pergi petang balik malam sooooo penat tapi biasalah kerja kan .Mata pun naik bengkak sebab kurang tidur :/ .Kerja oh kerja xD .Pyka kerja kat OneDigital Kiosk err kat Shah Alam 2 dalam Puncak Alam :> .Kerja die tak susah pun. Photostat,print,off pc,on pc,buat fax service,liminate,binding aaaaanndd tu je kot haha haaa korang mesti dapat tangkapkan apa yang Pyka kerja :> . Okay bagus kalau dah tahu. Pyka kerja bukan sorang tapi dengan Amir Hidung and Faisal Jendul :> muehehe .Walaupun 3orang tapi penat die Ya Allah tak tahu lah nak cakap apa,jari habis semua luka,bengkak sebab terkena stepler -,- haihh .Tambah pulak Faisal dengan Amir haa dorang kaki bahan Pyka and kaki buli Pyka. Lagilah berdarahdarah,bengkakbengkak jari dengan hati .Sabar jelah sebulan dua sebelum continued study :D ecceehh macam confirm je kan continued study xD. Tapi nasib dorang boleh harap buat kerja kalau tak haa esok Pyka berhenti kerja . Tu pun dorang bukan rajin jaga counter,pergi pc belakang main counter striker -,- ceett. Bila Pyka panggil je datang haih.
Okay guys,dah pukul 3pm mau gerak pergi tempat kerja dah,boss suruh buat OT :) Rajin tak Pyka?? Patuh tak Pyka?? :> muehehe. Have a great day ya :> K byeeee
Wasalam.