Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Saturday, 21 April 2012

Tanam Anggur balik :)

Semalam Pyka letak jawatan,malas nak bekerja dengan budak yang tak boleh tolak ansur pastu semua bende nak ikut kepala die je,bila kita buat kepala kita mula die mengamuk,melenting semuaa. Semalam die kata die ada hal masa petang so tak boleh nak jaga sampai malam kay takpe,biar lah Pyka kerja pagi sampai malam,bila Pyka resign tup tup malam tu kawan Pyka kata die tu ada je kat tempat kerja . Whaatt theee -,- kau kata ada hal weyh?? bila aku resign boleh pulak kau datang kerja,asal tak pass kat Amir je jaga kedai sorang?? chooi -,- bila ada aku semua kau pass kat aku ken. Yelah aku kan jenis 'mengarah' kau sana sini :) . Tapi takpelah,aku pun dah berhenti. Malas nak amik port.

Sekarang aku dapat tahu kau kutukkutuk aku kat group,suruh bawak mai balak akuu ceett -,- kau gaduh dengan aku ke,kau gaduh dengan balak aku beb?? kau dah blok aku,jumpa aku pun diam macam orang bodoh pastu kau nak kecohkecoh pulak belakang aku ajak jumpa bagai puiiih. Sumpah aku kata kau Pak Pandir :) .Kecut seribuu muahahha .Dahla aku pun dah leave group tuu,aku freeeeeeee :> yeppi yeppi. Klau orang dengar sebelah pihak je memang nampak aku salah sepenuhnya tapi kalau dengar dua dua blah pihak baru nampak jelas terpampang siapa yang salah. Kalau kau dah start bertidak mulut laser,takkan mulut aku perlu berdiam sayang?? .Aku ada had nyaa :> .Tapi takpe,aku mampu geleng kepala and senyum je lah,biar orang anggap aku salah,apa apa kita claim kat Akhirat ya sayang?? :)

Kay aku dah resign,dah dapat duit $$ kechiing kechiing hihi .Belanja family,bayar duit denda lesen kereta yang tak past JPJ tuu -,- and selebihnya enjoy :) hihi kalau ada lebih,takda lebih duduk rumah tanam anggur balik :) .

P/S: takkan aku nak berdiam orang dah usik aku :>

1 doakan pyka: