Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Saturday, 28 April 2012

THE AVENGERS :)

Title die punya gempak kan?? THE AVENGERS :) . Kalau title gempak mesti cerita gempak kan?? . Tengok trailer die pun gempak kan?? sampai hati tergedikgedik sangat nak tengok sampai first day keluar cerita ni terus nak pergi tengok haha tapi haih buat sakit hati je,tak banyak aksi macam Battleship -,- . Lepas tengok cerita The Avengers ni rasa nak mintak balik je duit ticket haha sampai macam tu sekali tak best die xD .Cerita dia slow nokharom.

Kauorang yang belum tengok cerita ni and nak nak nak sangat tengok ,Pyka sarankan tak payah tengok >< membazir duit kauorang,Daripada tengok The Avengers baik tengok Battleship lagi sekali :D . Tak percaya cakap Pyka ni,kay takpe :) .Pergilah tengok hewhew. Selamat menonton :) wink wink .
Assalamualaikum.

2 doakan pyka:

Firdaus said...

baru je tengok semalam~~
tapi best jugak! hehe
best sebab mungkin tengok 3d kot :P

pykastories said...

haha mungkinlah xD Battleship lagi best woo :D