Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Tuesday, 3 April 2012

Kerja oh Kerja xD


Haa Pyka sekarang dah jarang update blog yeaahh .Bukan takda bende nak update,ada. Banyaakk tapi tak sempat tapi siapa kisah kan?? haha siapa mau bacakan?? haha .Kay nak atau tak nak baca apa Pyka kisaaahh haha .Eiisshh apa merepek neyh -,- 

Haa sekarang Pyka kerja :) ya biasalah kalau kerja pergi pagi balik malam,pergi petang balik malam sooooo penat tapi biasalah kerja kan .Mata pun naik bengkak sebab kurang tidur :/ .Kerja oh kerja xD .Pyka kerja kat OneDigital Kiosk err kat Shah Alam 2 dalam Puncak Alam :> .Kerja die tak susah pun. Photostat,print,off pc,on pc,buat fax service,liminate,binding aaaaanndd tu je kot haha haaa korang mesti dapat tangkapkan apa yang Pyka kerja :> . Okay bagus kalau dah tahu. Pyka kerja bukan sorang tapi dengan Amir Hidung and Faisal Jendul :> muehehe .Walaupun 3orang tapi penat die Ya Allah tak tahu lah nak cakap apa,jari habis semua luka,bengkak sebab terkena stepler -,- haihh .Tambah pulak Faisal dengan Amir haa dorang kaki bahan Pyka and kaki buli Pyka. Lagilah berdarahdarah,bengkakbengkak jari dengan hati .Sabar jelah sebulan dua sebelum continued study :D ecceehh macam confirm je kan continued study xD. Tapi nasib dorang boleh harap buat kerja kalau tak haa esok Pyka berhenti kerja . Tu pun dorang bukan rajin jaga counter,pergi pc belakang main counter striker -,- ceett. Bila Pyka panggil je datang haih.
Okay guys,dah pukul 3pm mau gerak pergi tempat kerja dah,boss suruh buat OT :) Rajin tak Pyka?? Patuh tak Pyka?? :> muehehe. Have a great day ya :> K byeeee
Wasalam.

0 doakan pyka: