Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Thursday, 29 March 2012

Jatuh dari tingkat 4 -,-


Nampak tak calarcalar and kemikkemik kat cover tabs tu?? haa nampak kay bagus .Kalau kauorang nak tahu actually tabs Pyka jadi cenggini sebab jatuh dari tingkat 4 -,- .Kay cerita die cenggini. Time tu kat rumah,Pyka kalau kat rumah tade buat apa,duduk jelah dalam bilik texting dengan budak hot tuu haha .Sementara mau menunggu budak hot tuu reply,Pyka letak tabs ney atas katil and pergi dapur jap lepas 5minit tu masuk bilik balik nampak adek Pyka si Shahid buang tabs kat tingkap bilik Pyka. Depan mata Pyka kay,depan mata Pyka. Berderau jantung hati limpa hempedu semua ney. Takda nak cakap apa dah,terus berlari turun bawah cari tabs. Dah jumpa terus belek belek tabs,tengoktengok ada calar and kemik kat cover belakang mungkin masa jatuh kene pasu jiran bawah. Shitooo tapi nasib tak rosak apa apa cuma kemik and calar je err dek,nasib kau yang bongsu,adek yang aku sayang kalau tak memang aku campak kau dari tingkat 4 pulak -,- .Bukan seringgit dua dek haiihh . Biasalah kalau tak dengar ayah bebel memang tak sah,nasib mak diam kan je yelah mak tahu salah anak bongsu kesayangan die tuu.


Nasib jugak lah screen depan takda calar atau retak,kalau tak memang kene tiau dengan ayah sebab letak letak meratarata tapi bukan salah Pyka,adek Pyka tu yang masuk bilik,naik atas katil terus buang tabs dari tingkap haih . Mungkin screen depan tak da apa apa sebab ada cover tabs luar hmm .Kay dah Assalamualaikum

1 doakan pyka:

NurainSuperr said...

ya allah, kalau ain laa. agaknye dah meraung kot .