Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Tuesday, 27 March 2012

Ekspo UiTM Shah Alam :>

Padang UiTM Shah Alam,pergi sana sebab ada Ekspo UiTM tapi bukan kat padang ney lah ekspo die. Ekspo tu kat dewan die hihi .Saja ja tangkap gambar,Pyka tak boleh kalau pergi mana mana tak tangkap gambar apa apa xD. Kay dah stop!.



Mana Pyka??.Carilah haha .Ramai ouh orang kat Ekspo tu,Pyka punya shawl naik serabai err --' .Biarlah janji course yang Pyka nak,Pyka dapat tahu lebih detail tapi result SPM Pyka tak lah sehebad mana .Adekadek yang belum terlambat nak amik SPM ney BI korang kene target tinggi,kalau BI dengan Math korang teruk,susah korang. Tengoklah Pyka,Math dah okay tapi spoil BI haa tak kemana weyh .Result korang serupa macam tak ada A langsung :/ .Tu je lah nasihat Akak Pyka . Eceehh haha xD.

Jalanjalan sana sini jumpa Siti :D yeay!!.haha .Tak sangka ouh tapi aloo gambar kitaorang pulak kabur -,- Yusry ah ney tak reti setting camera muahaha .Salahkan orang pulak kan padahal nak cepat ala takpelah macam lepas ney tak boleh nak bergambar lagi kan :>

Yaaa yeppiyeppi :> Kami budak Puncak Alam yang paling kecoh kat atas stage kaunselor tuu haha .Sekali gelak semua pandang sebab bising sangat haha .Last2 turun bawah jalanjalan hihi

Jalanjalan tu kitaorang pergilah booth yang ada aktiviti. Kitaorang pergi booth Sc Sukan,die cek tinggi berat kita sesuai atau tak,Glukosa kita,tekanan darah kita semua lah .Pyka punya berat dengan tinggi tak sesuai sebab Underweight so kene beratkan badan -,-

Wheee bergambar dengan budak Add Math A+ muehehe .Ini budak betulbetul otak Math xD .Terjumpa pulak Qayyum kat sana terus bergambar xD .

Pukul 3.30pm kitaorang blah dari Ekspo tu then terus pergi Jusco Bukit Raja :> .Pergi sana sebab nak teman si KN beli Gundam,permainan apatah haha budak lelaki kan,memacam lah .Pyka,Yusry dengan Nabil teman je lah hihi .Tengoklah si Yusry tu buat muka bila ajak bergambar -,- . Ngeng punya kawan haha

Yaaa Razs tak ikut so dapatlah menggatal kejap dengan abang tengkorak :> hihi .Handsome tak?? muahaha .Lagi best date dengan abang tengkorak sebab hati kita pun tak lah disakiti eceehh haha. Kay tu je pasal Ekspo UiTM Shah Alam :> .Bobooii. Assalamualaikum.

P/S: Belajar lah elokelok.

0 doakan pyka: