Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Tuesday, 13 March 2012

Lesen

Pyka senyum terlampau kah?? Mestilah sebab kelas yang menghitamkan kulit dah habis hahah xD .Masa datang Pyka jumpa kawan Azim je,kay takpelah tu jelah kawan yang Pyka kenal masa datang kelas motor petang tadi tetibe pap!.Azim kata 'tu geng kau' .Waahhh Syukur,Nabil,Que terus kitaorang 'hoi!, hai!,Sarep Dol!, YB, Hidung!' haa semua nama bahan naik haa bila dah sekepala jumpa habislah ken :) yeaahh. Masa test motor tu Pyka sumpah lupa semua isyrat tangan but Amir(hidung) yang tengah on the phone tu kata 'takpe,aku guide kau' plus Que(YB) yang pakai baju purple tu pun kata 'nanti kitaorang ajarlah' haaa Saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan :) hihi .And last Pyka dapat jugak ingat isyarat tangan jalan raya dengan ingat jalan xD hihi Thank You guys :')

0 doakan pyka: