Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Tuesday, 20 March 2012

Tomorrow is a MYSTERY is means.......


21 March,apa ada pada 21March??.befday kah?? eyh no lah,amik result SPM doe. Sebenarnya kan ,actually kan ,eventually kan ,unfortunately kan,mostly kan ,probably kan, Pyka tak rasa apa apa nak amik result esok tapi apa yang merisaukan Pyka,Pyka tak dapat nak sambung belajar kat mana mana U. Nak U,nak U taknak yang lain bukan Pyka kata selain dari U tak bagus cuma budakbudak U kan ramai boy handsome,ramai budak nerd,ramai budak comelcomel hihihihi :D boleh cuci mata kan haha .

Pyka dah dapat agak apa Pyka akan dapat nanti,sebab apa??. Guna ilmu kah??. Eh no lah,Pyka masih waras lagi,cuma masa jawab tu dah tahu berapa dapat. Look,Math paper 2 da salah kira frequency yang kat graph tu. Kalau frequency salah,sah sah graph pun salah pastu kira median pun salah. Daaammmnnnn!!. Kat situ 5marks bye bye -,- shitoooo tu kat graph je belum lagi yang lainlain :'/ time buat Math otak ting tong tu yang salah kira frequency,otak ting tong sebab otak dah rush hafal untuk BM,BI and History without sleep in 3 days :/ sebab study lastlast minit :D haa amik kaaauu,padan mukalah kan hahahahahah.

History pulak semua keluar pandangan dan pendapat -,- shittoooo. Punya Pyka hafal semua fakta dan huraian malam tu sebelum exam pap!.esoknya semua keluar pandangan and pendapat :/ arrrgghh. Pyka hafal tapi tak faham pun acano nak jawab soalan cenggitu??. Yeeaahh memang semua orang akan tersenyum bila dapat soalan macam tu bila SPM tapi bagi Pyka??.patah seribu beb :/ Pyka lemah gila bab bagi pendapat dengan pandangan ney,buktinya <klik sini> arrgghh!. Hampir 90% soalan History macam tu,yang feel Pyka jawab pasal Malayan Union tu pun 2soalan je -,- .kay bye!.

Science Pyka careless :/ soalan punya senang Pyka boleh salah jawab,Science paper satu cek dapat 30 je :/ Yusry dapat 40++ .Kalau tambah dengan paper 2 haa tak sampai A atau B pun :/ so C lah jawabnya. Seni subject tambahan Pyka,bende yang senang tapi careless jugak,kat paper 2,lukisan tu Pyka tak buat line kat atas stage -,- so tak nampak hidup stage die,nampak macam object berdiri atas dinding :/ daammnn. Confirm tolak markah . Haisyoo

Ekonomi,Perd,Geo,Agama,BI,Seni dengan BM macam okay tapi Pyka target B atau C sajaa hihi. Alhamdulillah apa Pyka hafal semua masuk yelah mana tak nya hafal semua fakta dan huraian setiap bab tapi tak faham pun tak guna jugakkan??. Kisaaaahhh?? haha janji save dalam otak cuma keluarkan saja bila dapat keywords die hihi . Tapi ada silap sikit arghh biarlah hahah. Past is past right??. :)


Today is Tuesday. Tomorrow is Wednesday. Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a MYSTERY :) . The words of TOMORROW IS A MYSTERY is means whats going to happen tomorrow,so stop worrying about it hihi Pasrah jelah, redha jelah, terima jelah,tawakal jelah apa yang dapat esok haha. Apa Pyka dapat tulah usaha Pyka :).

1 doakan pyka:

baashah;D said...

hey hey..watlek watpis :)
miracles happens because the presence of Allah..
He'll help :)
kalau tak dapat apa yang kita nak pun...
rezeki dia tak penah putus kan? :)