Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Monday, 5 March 2012

Assalamualaikum Terengganu :)


Motif gambar kat atas??.haa Majlis Akad Abang Khairil ,malam 8March . Ececeh gambar tu Pyka pulak yang senyum lebarkan daripada Abang Khairil :D HAHA yelah mana tak nya tumpang gembira tengok orang nak angkat nikah ney,lagilagi sepupu kita :) lagilah berbungabunga hati. Yess memang dah lama Pyka tunggu Abang Khairil naik pelamin . Tu yang senyum cenggitu tu hihi


Dimana majlis akad nikah tu diadakan?? D: .Guys say Assalamualaikum Terengganu :) haa kat Terengganu lah :). Pyka pergi Masjid Terapung masa malam so tak berapa nampak sangat bila Pyka tangkap gambar,Pyka guna lens cikai je hihi. Pergi Masjid ney pun time nak balik KL,ajak ayah tidur Ganu lagi ayah kata ayah nak kerja hmm Kay dah tersimpang mana dah cerita neyh haih -.-


Yaaahh,tanda tangan sjil nikah kot :/ Pyka pun tak pasti hikhookk. Pyka tangkap gambar je haha Abang,semoga abang kekal sampai ke anak cucu,nanti Pyka kahwin datanglah pulak kay :)


Hihi 9March,sanding Abang Khairil pulak :) .Ni Pykadengan kakak abang Khairil :) kak Asmah,she's so cute >< kalau lepak dengan die confirm korang gelak gelak gelak dan gelak je haha :D . Banyak lagi gambar hantaran tapi malas nak masukkan hihi. Separuh Pyka masuk kat Facebook,separuh Pyka masuk kat Blog so fair kan?? haa rajinrajinkanlah godekgodek gambar Pyka kat Facebook Pyka kay :)


Ni hantaran dari Pyka,Halwa bunga :) Pyka buat taaaauu,penat dari malam ke pagi,pagi ke petang,petang ke pagi haa ney kalau tak kekal anak cucu memang Pyka sumbat Halwa ney kat mulut dorang :D . *HalwaBunganeytempahlah,Pykatakretibuatpunhihi :)


Haa lepas kenduri kahwin,Pyka dengan family pergi cari SATA,you know what?? .Bukan Aliff Satar kaayy,ala yang segi tiga tu,isinya Ikan,Kelapa dengan apatah .Kay Pyka pun baru tahu 2hari lepas haha kalau tak,tak tahu yang ada wujudnya SATA neyh hihi .Ramai kata Sata sedap tu yang cari tu .Tengoklah aksi kakak tu membakar Sata,penuh dengan kasih dan sayang hahaha lailailailai Sata Sata Sata XD .


Jalanjalan sampai lah Pasar Payang,kat sana tup tup tup jumpa Telur Penyu :) yeeaahh jumpa je Telur penyu terus sambar,keluarkan camera,suruh ayah amik gambar dengan Telur haha taksub kan Pyka?? kisah apa. Kay tengoklah kat Facebook gambar Pyka dengan telur Penyu hihi .


Eh jap,before korang nak tekan 'X' tengok gambar lepas Pyka merenjis pengantin :) hihi .Secocok kan dorang??.Yeaahh ada gambar Pyka dengan dorang lagi tapi macam biasa ada kat Facebook :) hihi .Banyak lagi gambar tapi one by one lah masukkan,Pyka pun busy dengan jadual Pyka,ney pun update blog dengan perut lapar,nak pergi makan dah pukul 12.12am -,- takooooot. Kay tada hantu pun lah haih



P/S: Sayangilah Kuala Terengganu :)

0 doakan pyka: