Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Sunday, 8 July 2012

Sport Days 2012

Red Red Red Red Wariors wahh gituuu haha Okay actually Pyka dah habis sekolah pun hehe tadi saja datang sukan sekolah. Saja mau jadi tukang sorak pulak,selalu berlari kat padang ciwaahh haha :P eehh betullah >< siapa kata tipuuu?? haha . 

Merah tadi dorang sorak fuuuhh sangat lah bersemangat. Sukaa,enjoy gilaa Pyka. Rasa nak turn back time pasrt rumah merah sorak tuu haha tahun lepas pun tak cemni . WA CAKAP SAMA LU RUGI SIAPA TAK PERGI wahh gitu ayat die en xD . Okay tahniah kepada Green team dapat tempat pertama and Red team tahniah jugak dapat tempat ke tigaa :) . Okay yang tegur Pyka tadi,ajak bergambar tadi thaaaaaanks,korang tak lah sombong mana ehh gambar yang tangkap tadi post lah kat fb haha mau tengok :> wheee . Kauorang memang comel comel and kacak kacak hehe .Okay dah tade apa nak cakap dah sebab terlampau enjoy and best :D .
Assalamualaikum

0 doakan pyka: