Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Thursday, 28 June 2012

Spain ohh Spain :D


Wheee pagi tadi 2.45am selsema selsema pun gah jugak bangun tengok Spain vs Portugal hehe. Mana tak nya mau tengok CR ,Nani ,Xavi ,David Silva and Fabregas hehe . Actually Pyka support Spain and Portugal hehe but more to Spain so tak kisah lah mana satu yang masuk final tapi rezeki berpihak pada Spain pagi tadi. Okay jugak . Kalau Spain jumpa German pun nanti tak lah sampai nak gugur jantung macam game pagi tadi. Memang gempak gila sampai banyak lah yellow card pengadil angkat semalam haha. Portugal and Spain memasing hebad so memasing susah nak score goal sampai kena buat extra time and penalti kick .Btw ,tahniah Spain :) .Good luck for final .
Okay Bye.
Assalamualaikum.

0 doakan pyka: