Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Wednesday, 13 June 2012

Oh blogger boy xD


Sejak dua menjak ni Pyka kuat berblogwalking and ada yang Pyka tak blogwalking kat blog dorang pun dorang datang singgah kat blog Pyka. Terima kasih and Alhamdulillah :> and thanks too pada yang follow Pyka ,Pyka pun dah follow blog kauorang :) .

Okay yang Pyka nak sampaikan ni ,selama Pyka berblog ni,jarang Pyka jumpa BloggerBoy ,jumpa pun satu dua orang je tapi kali ni fuuuhh lebih dari 9,10 orang blogger boy Pyka jumpa haha . Bukan apa selalu girl je kan suka blog blog blog ni and yang Pyka terkejutnya ada satu blogger boy ni,blog die sebiji macam perempuan. Colour Purple dengan polkadotnya,bearbear kat dalam blog die sebiji lah macam perempuan sampai Pyka ingat die perempuan -.- haha . Sorry to BloggerBoy,bukan niat nak mengutuk tapi Pyka excited jumpa ramai BloggerBoy harini :) . Oh blogger boy xD .Okay tu je hehe. Bye 
Assalamualaikum

0 doakan pyka: