Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Monday, 4 June 2012

Tangguh pengajian

Hari Sabtu tu pegy UiTM Alor Gajah kat Lenduuuu hewhew .Tahu?? okay tahu mai laahh jumpa Pyka kat sana xD tapi sekarang Pyka tade kat sana lagi laahh . 14Julai InsyaAllah terbang sanaa kalau doktor bagi pelepasan kat Pyka :) . Guys doakan Pyka kay??. Pyka pun nak belajar hahaha




Kolej Tun Ali bilik 016 hah ni pulak Kolej Pyka kira bilik Pyka menetap ahh. Bilik die gambar atas tuuu :) Kirakira jauh jugak lah Kolej ke fakulti -.- . Satu bilik dia bagi 2 orang je. Alhamdulillah tak banyak ragam sangat :)

Ramai kat facebook cakap gambar surat tu tak berapa jelas. Okay naahhh click je gambar surat atas ni ha kauorang bacalah semua nya :) 

Sehari sebelum dapat tahu kene tangguh pengajian tu Pyka dah siap siap beli barang nak bawak sana . Lengkap tapi bila dah tahu kene tangguh pengajian sampai 14Julai alahaaii kemas sajalah barang barang dengan kesedihan beserta hati yang pilu xD . Guys doakan Pyka cepat sihat kay?

Assalamualaikum .

0 doakan pyka: