Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Monday, 21 May 2012

Paru-paru

Medical Check Up untuk sambung study lepasan SPM. Petang tadi dah buat, urine test,xray badan,cek penglihatan and semuasemua tu lah . And time nak jumpa doktor nak tengok keadaan xray okay ke tak pap!!  doktor kata 'Paru-paru awak problem' .I was like asdfghjkl -.- ceeeeettt .Blah kiri problem tapi SIKIT -.- haaiihh.

Guys,doakan kesihatan Pyka kay :') .
Assalamualaikum

8 doakan pyka:

timtim said...

issh.. setau akak, x la sampai camtu. masih boleh masuk uitm la.

cume uitm kena tau keadaan pelajar terutama klinik kesihatan uitm.

mane tau kot2 adik tetibe pengsan ke hape msa MDS or study(harap2 x la), senang diorang nak refer dengan klinik nanti.

aira shahira azmi said...

laa..ye ke?cian pyka..btw,pe punca dia eh?aira masok uitm penang..huhu

.:: sya ::. said...

boleh lah pyka :) smoga pyka cepat sembuh :)

pykastories said...

TimTim - yeke kak,lahaai ingt sampai tak boleh sambung belajar dah xD thanks kak :>

pykastories said...

aira - punca die Pyka batuk batuk tanpa henti :> wahh yeke?? Tahniah :)

pykastories said...

Sya - Alhamduillah lah kalau boleh :>

ATIQAH said...

hahaha, kejap nak gelak(jangan marah ye dik). ok ok ok. setakat ni lah kan, takde la dengar mana2 universiti yang tak terima student dia sakit. walaupun adik ni sakit, tp still akan dapat tempat di universiti tau. jangan risau. setiap uni akan suruh kita buat medical checkup hanya untuk memastikan kesihatan para pelajar mereka supaya kalau katakan lah tiba2 time MDS or kuliah adik pengsan ke sakit ke, jadi pihak universiti dah tau yang adik sakit apa, jadi tak adalah masalah tuduh menuduh yang kampus tak jaga adik dengan betul di kemudian hari. doa akak semoga adik cepat sembuh tau. jangan buat perkara berat2. p/s:yang bestnya kalau time MDS tak yah jin sangat sebab kadang2 mds ni tak best, hahah. tapi ikut kampus dan pengurusan, kalau elok, elok la. jadi apa2 pun tahniah dan selamat belajar. salam 1 uitm :)

pykastories said...

terima kasih kak :> yaa komen akak naikkan semangat Pyka hewhew