Semoga Nur Afiqa jadi host yang meletop, journalist yang berjaya dan dimurahkan rezeki :>

Friday, 23 November 2012

Cry .



Ombak Rindu agaaaiiinn hehe even though aku dah tengok berjuta kali . Aku akan menangis bila melihat kesengsaraan dan kesedihan yang dilalui oleh Izah :) lagi pulak hero die Aaron kaaaann haa memang aku takkan pernah jemu hehe kalau Aaron panggil aku dari luar rumah ,aku terjun ikut tingkap terus :p tak sempat dah nak lari lari ikut pintuu hahaha. 

0 doakan pyka: