Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Wednesday, 28 November 2012

Busy sebab doktor haha



Busy town yes same goes me :) . Dua tiga hari busy. Buat apa? settle pasal xray . Sebab kan sehelai kertas xray sampai dua aku busy . Bukan apa doktor kat klinik Rohani tuu . Kecoh sangat . Gambar x-ray aku dah okay, normal sudah lah tapi die kata aku still tak sihat sebab breathing aku masih sangkut2 . Memang macam tu sbb apatah tapi doktor pakar perubatan kat Hospital Sungai Buloh tu kata benda tu normal plus aku ada athma TAPI doktor kat klinik tuu masih membebel . Tu yang aku kena ulang alik Hospital ke klinik sebab nk amik surat doktor, nak jumpa doktor ,nak amik pengesahan aduuhh dua tiga kali kerja . Semua sebab doktor klinik Rohani tu yg merumitkan keadaan -..- hmm hmm tah lah .

Doktor Hospital kata kat aku klinik tu tak betul , sini pakar ,die doktor jenis apa cakap kamu tak sihat ni?? saya rawat kamu ,bukan dia . Saya tahu lah . Suruh dia call saya kalau tak puas hati  . Aku gelak je masa doktor pakar tu cakap macam tuu haha . Dah ah ,aku penat ngutuk klinik Rohani dengan doktor pakar tu tadi :p wakakaka , satgi nak layan bola . Malaysia vs Laos . Good night Byee .
Assalamualaikum 

0 doakan pyka: