Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Sunday, 29 January 2012

Computer Test :)


Moooorrrnniinngg :D now 7.15am,29Jan waahh cepat benor Pyka bangun kann hihi yelah mau hang out harini hihi semetara tu ipdate blog tersayang jugak :) hihi . Computer Test yess Pyka amik semalam,nak lepaskan syarat nak amik lesen L motor and dengan bangga nya mengisytiharkan saya Azrif's Daughter LULUS dalam computer test wheeeee :D .Mesti korang tertanyatanya berapakah dapat??.yelah semua manusia ingin tahu kann haa yang tu biarlah rahsiaaa hihi janji Pyka Lulus :) Alhamdulillah. Bukan tak nak bagitahu tapi kang kata riak pulaaa lagipun Pyka tak sepandai korang semuaa plus Pyka tak study lagilah teruk markah Lulus tu kan haha. Kay tu je nak bagitahuu hihi booooii mau ke Facebook bentar haha

P/S: Yusry tak puas hati dengan markah test computer Pyka haha sebab Pyka dah kalahkan die muahaha

0 doakan pyka: