Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Thursday, 26 January 2012

Anda pula?? :)

Heeyyy there :) yes lama Pyka tak update blog,biasa lah kalau laya cina neyh,pergi balik kampung lah macam laya cina ni raya Aidilfitri dah hihi yang bersekolah tu seronok lettew dapat cuti one week haha Okay Pyka raya cina ney pergi Johor je,Anda Pula?? :) mesti hohoholidaaay kann?? hihi Pyka balik kampung opah sedara je yelah dah opah tade :/ tumpang kasih sayang opah sedara je lah hihi

Okay tu je lah gambar yang ada hihi Pyka mana ada camera mahal mahal nak tangkap gambar manyak manyak neyh hihi . Danga Bay semua pergi pastu Pyka tak follow family jenjalan sebab mau tengok wayang dengan kak Nisa :)

yaa dengan kak Nisa :) Okay Pyka pun tak tahu kenapa muka Pyka cenggitu -.- kabur semacam padahal muka Kak Nisa okay je,mungkin adek Pyka tangan die tak amazing semacam bila ambil gambar haha :D . Kay tu je lah heee :)

0 doakan pyka: