Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Tuesday, 17 January 2012

rindu kau sangat SMKPA :')

Hikhokk haha SMK Puncak Alam hereeee I come,Okay rindu kau sangat SMKPA :') berbagai kenangan manis pahit kat sini haha pagi tadi datang sekolah cat semua dah berubah,makin lawa . Jumpa cikgu History Cikgu Kamariah,Cikgu Math cikgu Anuar. Burak kejap . Pergi sekolah pagi tadi sebab nak jumpa cikgu Hasfaniza je pun,nak tanya pasal Borang UPU tu haha tak faham nak isi kuang kuang kuang x.x . Masa tunggu depan bilik kaunseling tu tetibe ada gurl lambai kat Pyka siap cakap Hye okay Pyka respons balik,Pyka tak kenal dan mungkin die kenal Pyka cuma Pyka tak berapa nak cam je tapi Yusri kata mungkin die silap orang haihh jahat betul -.- .Okay gambar dalam tu Pyka kabur and shawl serabut kan??,semua sebab Yusri da lambat pergi kerja haha berlari kitaorang haha salah Pyka jugak sebab bangun lewat tu yang Yusri lambat pergi kerja harini hihi sooorryyy kawan!.hikhik :)

 Haha tu diaaa si pekerja Gym Alam Jaya haha .Okay lepas pergi sekolah singgah lepak jap kat tempat kerja Yusry sementara nak tunggu Secret Recipe bukak,nak amik cake tapi sampai 11am tak bukakbukak lagi -.- isshh lagipun cake tu besar so mintak tolong Yusry amikkan je lah cake tu bila die nak balik kerja nanti haha takpe nolong kawan kann Yusri muahahha


0 doakan pyka: