Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Tuesday, 12 February 2013

Pangkor Ireland


Cuti raya cina korang pegy mana? au pergi Pangkor je tu pun aku tak turun pantai malah ke laut pun hahaha aku tak suka sebab nanti kulit hitam. Cukuplah aku dah hitam macam nii hahaha. Aku keluar masa nk makan dan mandi kolam je kahkahkah Pergi sana aku duduk dalam hotel , korek hidung dan tidur . Internet takpayah cakap ah, takda langsung. Adapun wifi yang sangat lembab !! 

Aku pun baru balik ni dari Pangkor tu terus update blog. Tak da apa pun nk cerita. Holiday yang bosan hahaha pantai je, ada apa? masin je dapat puih tapi alhamdulillah dengan kurniaan Allah beri pada bumi kita nii :) 

Kay ah aku dah penat ,esok pulak nak keluar dengan Apit pergi Mid, mau beli buku. Al maklumlah voucher buku RM250 dah dapat dari goverment tu yg decide nk memborong MPH dgn Popular esok kihkihkih Byee . Good night and Good morning. Assalamualaikum.

2 doakan pyka:

Mohamad Hafizi Ruslan said...

ahaha...korek idong? bnyk x cendol ko dpt? haha

ipykazrif said...

Baaaaannnyaaakkkkkk hahaha :p