Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Wednesday, 31 July 2013

Rindunya :)


Naahhh aku tak tahu nak mula dari mana haih lama sangat kan dah tak update haha so aku nak cerita kes yang baru lagilah aku dgn classmate aku. Bebudak Meskom Lendufornia :) Bulan Ramadhan ni kan, aku dengan classmate aku 24 orang pergi berbuka reramai kat luar. Dekat Restaurant Api-Api . Sedaaaappp. Tempat tu best gilaaaaa :D

Ni lah antara gambar kenangan kami. Takkan di lupakan ! Okay aku kenalkan, dari kiri Mok, Aku sendiri, Alf, Ayip, Mimi dan Scha


Tenenenenenene hihihihi 


Loookkk !!! we are look alike anak beranak aite? aku anak kepada Mok dan Sofia hahaha Love them !! muaaahhh :*


Hameeekkk 24 orang. Ramai bukan? Meriaahh gila wa cakap !!! Hampir satu kelas p cuma Thaqif dgn Tyrah je tak mai sebab dorang ada hal. Sorang badminton sorang lagi amik lesen test JPJ.
Tak sedarah tapi bersaudara. Kami buddyz kahkahkah



nyehnyehnyehnyeh si mok dgn handbag ajet ajet bapok Ya Allah weh mmg kelakar habis time ni.  Ni pun aku tk masukkan video sbb tak boleh hmm idk whyyy gggrrr 

Sekarang aku pun busy dengan study, print dan twitter. Busy lah sangat kan hahaha eh eh eh kalau korang nak tahu sem ni aku dapat roomate yang gila gempak ! bagai seluar jeans ketat dgn hipster takkan terpisah ceeehh haha takpe nnti aku upload gambar roomate aku okay? :) 
 Byee.

0 doakan pyka: