Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Monday, 31 October 2011

Semangat SPM


okay tadi kat sekolah pun semua busy belajar subject yang dorang lemah sebab lagi 2minggu je nak SPM tapi pyka??buad pete lah :D bukan malas tapi mengantuk,malam semalam baca novel sampai pukul 3.30am hehe seronok sangat novel tu sampai ngalit baca sampai habis :D ala,cikgu pun tak kisah pyka tidur :) tidur depan cikgu lagi tauu haaa..pelajar terbaik kann??.

Tiba2 cikgu kejutkan pyka, dia kata "dari awak tidur. Baik awak ajar kawan2 awak ni Math. Kawan2 awak tak tahu ni. Awak ajar, cikgu tengok. Kamu salah ajar cikgu ketuk kepala kamu"

Aku dah ey ey ey eyy! aku tak kisah sangat nak ajar budak tapi tu ah tak da mood. takda gang ah, harini bosan. Yusri tak datang sekolah eee dia tu. Tak cakap pun tak datang sekolah. Jahat! Yusri Jahat! Ponteng sekolah sorang sorang ish!

Petang ni tak nak keluar kalau dia ajak lepak!



0 doakan pyka: