Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Friday, 4 November 2011

Math dan Yusri

Harini aku terkejut sebab tetibe ada beberapa orang perempuan..tak berapa kenal sangat die,jumpa kat tusyen tegurtegur cemtu je lah hahaha..die pun budak teater erm die tanya pyka dapat berapa trial SPM ? Math okay tak, itulah inilah macam polis -.- okay tapi takpe,tak salah kann :) cuma yelah result tak berapa okay..tak syiiookk lah kalau nak jawab soalan die tu kann :( at last pyka jawab tak berapa nak pandai..tup!.tup!.tup!.die mintak pyka ajar die Math :O gila!!.pyka cakap lah tak reti then die kata pyka tipuu sebab die tgk pyka pandai Math dalam list dan dia kata Cikgu Anuar ada puji..oh noo!.*yusri baca mesti die nak muntah* at last pyka ajar jugak die..ajar die senang je sebab otak die jenis cepat tangkap. Alhamdulillah..die kata senang nak faham pyka ajar :) okay agak kembang dah time tu :D dan die suruh pyka ajar die lagi tapi pyka kata sifu pyka Yusri,Yusri lagi pandai Math but in actual fact i'm not excellent yet in Math :/ jyeeaahh! hahaha

haa cakap pasal Yusri dari tadi..tahu tak,Yusri tadi naik atas pentas..amik anugerah..die menang futsal peringat Daerah kot :/ dan die dapat permain terbaik pasukan dan permain terbaik keseluruhan :) tahniah Ahmad Yusri :) nasib baik kau kawan dengan aku kann,kalau kau tak kawan dengan aku..kau tak dapat anugerah ney :P HAHA ney fakta!.btw bukan salah aku tak bawak camera nak tangkap gambar kau amik hadiah kat atas stage tapi kau yang inform salah,kau kata hari Isnin tengoktengok hari Jumaat so lain kali je lah kaayy :) fyi aku ada jerit nama kau time kau amik hadiah??dengar tak??tak dengar??kay kau pekak :D

0 doakan pyka: