Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Friday, 11 November 2011

kalau Pyka kahwin macam mana??

Bangun pagi pukul 7am ayah bising sebab tak pegy sekolah :/ eh bukan tak pergi sekolah tapi memang sekolah bagi cuti,nak SPM kann..ayah pulak tak tahu tu yang bising . Okay tu satu kacau Pyka tengah tidur lene pastu 15minit lepas tu Yusri call..die ajak pegy rumah die pukul 9am sebab kakak die nak kahwin,Pyka pun pegy lah lagipun kakak die mintak tolong tangkap gambar masa nak akad nikah tuu..sampai je kat rumah Yusri,terus kakak Yusri ajak masuk bilik pegantin..wooaaa :O tengok pegantin die lawa gilaa..haa yang dalam gambar tula pengantin perempuan <3 :) lawa kann??.masa tangkap gambar dorang dua akad nikah,pembatalan air semayang Pyka terus terfikir "kalau aku kahwin macam mana ye??,siapalah suami aku nanti" HAHA tadi pun pegantin lelaki akad nikah sekali je,tade salah apa apa pun..okay macam macam yang Pyka fikir..ala korang pun macam tu jugakkaann?? hehe dah tangkap gambar semua time makan pulak :) time makan,Pyka makan dengan family Yusri pastu Yusri suruh Pyka tanya pasal kerja kerani kat tempat ayah Pyka kerja sebab ayah Pyka ada cakap kat yusri kalau nak cari kerja cakap kat die je tu yang Yusri tanya tibe tibe papp!!.terus abang Yusri bersuara.. 'haa kalau nak masuk minang cakap je kat pakcik' ..waterfork!!.heh pandai pandai je lah abang Yusri neyh..apa lagi terus Pyka cakap 'mau sawan setahun kalau yusri masuk minang' Yusri pulak buad muka mata hitam naik atas..ee simpang 44 lah kahwin dengan die..


btw Selamat Pegantin baru kepada kakak Yusri <3 harap kekal sampai anak cucu :) tunggu Pyka kahwin pulak kayh muahahaha

0 doakan pyka: