Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Thursday, 10 November 2011

last day with form5 before SPM :)

Wheee..last day dengan dorang semua :') rasa sedih pulak tapi inilah yang Pyka nak..sebab apa??sebab Pyka nak keluar cari kawan lain lah :) bukan dorang tak okay ala tengok gambar pun kiteorang macam adek beradik kann??.kalau ada kawan kat Puncak Alam je pun tak boleh jugakkan :P tadi dengan dorang semua kemas bilik peperiksaan dan Pyka??haa sebok tangkap gambar orang sana sini :D tak tolong tapi tolong sikitsikit je :) hehe . Kiteorang kemas kemas bilik sebab Isnin ni 14 November 2011 da start SPM >.< ohh!.tak sanggup rasanya nak menghadapi tapi nak habis cepat SPM :/ Pyka tak nak lost contact dengan dorang semuaa . Pyka sayang kawan kawan Pykaa :( hmm I never forget this moment with 5Gigih :) muaaahhh :*

Okay lepas semua habis kemas bilik peperiksaan..semua bergerak pegy bilik guru cari cikgu yang dah banyak berkhidmat untuk kiteorang bagi kiteorang tak gagal dalam satusatu subjek..haa kalau da part mohon restu mula lah semua nangis nangis :') nangis bukan sebab kene marah dengan cikgu tapi nangis sebab terlalu berterima kasih kat cikgu da mengajar kiteorang :')


Cikgu yang first Pyka nak jumpa Puan Rohayah,Cikgu Math kat tuition sebab cikgu Rohayah da banyak bantu Pyka dalam Math..Cikgu Rohayah ajar Pyka sampai Pyka mahir Math <3 wheee Thank Yoouu..Pyka nangis okay bye >< pastu pegy jumpa Cikgu Azmilah,Cikgu Science kat tuition Pyka :) okay Pyka nangis lagi >< Cikgu ney lagilah banyak sabar dengan Pyka..yelah Pyka banyak tanya soalan di luar jangkaan tapi Cikgu tetap terangkan dengan elokelok :) hehe lepas tu kiteorang jumpa dengan semua cikgu yang pernah ajar kiteorang,kiteorang tahu kiteorang banyak buad salah,kiteorang nakal dalam kelas tapi nasib baik time kiteorang mintak maaf cikgu nangis sekali :') baik hati cikgu :) hehe Okay time nak tunggu dorang semua mintak maaf dengan Cikgu Shurni tetibe Pyka ada nampak budak f5 aliran sastera nak mintak maaf dengan cikgu mana tah,tak sempat budak f5 tu nak bukak mulut da cikgu tu terus mintak nombo surat beranak HAHA kesian budak f5 tu baru nak mintak maaf da kene tuntut nombo surat beranak..hina betul but lastly cikgu tu kata 'cikgu da maafkan korang semuaa,dah tapaya cakap apa apa,cikgu nak simpan air mata ney untuk tengok result korang nanti' :')
  wooaaa..ayat cikgu tuu menusuk jantung..cikgu Puncak Alam luaran nampak brutal tapi dalam dalaman lembut such as gulagula kapas ouhh :')

Okay lepas sesi mintak maaf dengan cikgu dah habis,dengan kengkawan pulak..haa tang kawan kawan ney ada yang jugak ego tak nak langsung pegy mintak maaf,tunggu orang datang kat die mintak maaf hmm tah lah manusia manusia and yang paling best Pyka dengan Medina mungkin da takda apa apa salah faham :) wheeee <3 btw korang semua good luck and wish me luck kayh??. :)

The concluison is lebih baik kita meminta maaf dengan orang daripada memaafkan orang :')

0 doakan pyka: