Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Saturday, 24 October 2015

No title


Kadang-kadang kita plan elok ja, cantik ja tapi bila kita nak tempuh aduhlamak pelbagai ujian yang mendatang. Tahan dengan tidak ja but if did not have any pressure, diamonds would not exist is it haaa sama jugak macam hidup kita sekarang ni, Ujian berlonggok-longgok akan menghasilkan satu kejayaan yang kita tak sangka.Cuma kita jangan mudah mengalah. Fikir satu je, hidup manada semua indah-indah belaka. Sabar, usaha dan doa.


Erm menda tah aku bebel. Yang pasti aku esok nak pergi cari kat mana Menara Celcom kat Jalan Semarak sebab on Monday at 12pm aku ada inteview kat sana. So i have to find where is it. Sorryy aku buta jalan.


Bhooiii.

0 doakan pyka: