Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Tuesday, 6 December 2011

Amik paper Ekonomi lambat -.-

Okay gambar kat atas ney jam kan??. Tapi jam gambar Perry Platipers *tak tahu lah nama die betul ke tak ejaan die kann . Cartoon ney Pyka suka tengok . Okay stop.sambung cerita yang utama,semalam study Ekonomi sampai pukul berapa tah,tidur pukul 4.45am -.- bangunbangun esok dari tidur,keadaan kat luar dah terang gila . Tengok jam Oh God!!.dah lambat amik paper Ekonomi -.- bangun je terus capai satrika nak iron baju sekolah tapi ayah Pyka nak tolong satrika kan,mak pulak tolong siap kan sarapan . Mandi semua pakai baju sekolah yang ayah dah tolong iron kan and yang best time pakai stoking sekolah ayah Pyka sarungkan tudung sekolah Pyka :) memang best sangatlah kan,memang da tahap teruk gila la kan lambat tu >.< hati rasa dup dap . Pyka kata kat ayah nak pinjam motor LC die sebab laju sikit,cepat sampai tapi ayah tak bagi sebab die kata takut Pyka tak selamat sampai sekolah . Okay takpe . Ayah risaukan Pyka . Ayah yang sayangkan anak die :) . Sampai sekolah berlari secepat mungkin ke dewan exam  . Tengok takda orang . Pelik jugak kan :/ . Mana mereka semua??. Papp!!.jumpa Lokman dengan Hafiz . Tanya dorang mana budakbudak yang amik Ekonomi and dorang cakap,lambat lagi Ekonomi,start pukul 11.15am kann . Dorang dua datang sekolah cepat sebab nak study . Okay Pyka tengok jam pukul 8.05am --' . Tadela Pyka ingatkan start Ekonomi pukul 8am rupanya pukul 11.15am --' . Bangun tadi pun tengok jam pukul 7.45am tu yang gelabah sardin siapsiap nak amik exam Ekonomi -.-' sebab ingat exam Ekonomi start pukul 8am. Punyalah ayah mak gelabah sardin siapkan Pyka tadi . Kesian dorang :/ then Pyka Call ayah cerita perkara sebenar . Biasalah kalau orangorang tua,tak bising tak sah tapi maknanya die sayang kita kann :) . Okay now pukul 10.30am buad entry ney so nak siapsiap pergi exam Ekonomi . Booooiiii

P/S: Korang yang nak amik exam besar macam SPM ney kene lah alert,jangan careless macam Pyka :/ . Lepas ney bende ney takkan berulang lagi >.< haih

0 doakan pyka: