Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Thursday, 22 December 2011

HAPPY BIRTHDAY AYAH :')



Haa siapakah dalam gambar tu?? o.O . Okay tu lah ayah Pyka yang Pyka kata Handsome tu :') Tampan tak?? hehe tampan kann?? tengok lah pulak siapa sebelah die hehe . Okay Pyka tak lawa :) tahu dah . Sebenarnya nak cakap
H A P P Y B I R T H D  A Y A Y A H :')
Haa 21Dec befday ayah :) 18Dec haritu befday Pyka kann??.biasalah kalau dah anak ayah,mestilah semua nak sama sama hehe . Befday ayah celebrate kat Subang Prade,Kenny Rogers,takda siapa belanja ouh..duit ayah jugak guna :/ tapi tapi cake kitaorang beli sendiri taauu tapi kecik je lah sebab duit Pyka dengan adek adek alahaaii ~ mana nak mampu beli cake mahal mahal kann :/ . Last,sayang Ayah ketat ketat muaaahh . One more sempene befday ayah,ayah nak bawak kitaorang pegy balik kampung then Genting and Gambang (sepatutnya anak lah kan bawak ayah jalan jalan ney terbalik pulak -.-) Apa apa pun tak sabar balik kampung kat Perak mau amik buaahh .Boooiii jumpa kat sana kayyy :)

0 doakan pyka: