Assalamualaikum. Now you're currently in my wonderfull blog :> PykaPykot ♥

Tuesday, 13 December 2011

Semua tentang dirimu ku buang dalam plastik sampah XD


Semalam Pyka kemas bilik sebab nak masuk katil baruu <3 wink wink . Masa mengemas tu Pyka buang apa yang sepatutnya di buang dan tu haaa..kat gambar tu nampak tak??.dalam plastik hitam tu ada buku latihan SPM,Nota SPM,Paper Exam untuk SPM and semua pasal SPM lah senang >.< haa banyakkan??.tak sangka ouuhh 2 bag plastik sampah tu :) hewhew rajin tak Pyka study *takstudypunsebenarnya* . Dulu barang dalam plastik sampah tu lah yang temankan Pyka malammalam sampai 3-5 pagi but now semua tentang dirimu ku buang dalam plastik sampah XD kasihan . Pyka dah habis SPM 8Dec2011 err korang dah habis??.and please lah dengki dengan Pyka yang dah habis SPM ney..please :D hehe so kepada sesiapa yang calon SPM 2012 tu dah beli baju sekolah semua?? muehehe bersiap sedia lah dengan bakal boyf and girlf korang yang sentiasa menemani korang malam malam muahaha . Korang yang belum amik SPM,do the best and be the best,make your parents proud of you :) belajar elok elok taauuu,SPM sekali dalam seumur hidup .

0 doakan pyka: